Menu

17 Sounds | Professionele DJ Shows

Molendijk 103 a Zuna
BruiloftDJ >>

17 Sounds draagt het Keurmerk Trouwen van het NTBO

De mooiste dag van jullie leven moet afgesloten worden met een onvergetelijk feest! Bij ons kun je een allround bruiloft DJ boeken inclusief een exclusieve show met fantastische bruiloft-muziek. De muziekkeuze wordt van te voren duidelijk besproken, de voetjes zullen gegarandeerd van de vloer gaan. Onze bruiloftshows hebben een professionele uitstraling met een DJ naar jouw wens. Met 100 - 150 bruiloften per jaar maken wij ook jouw avond onvergetelijk!
17 Sounds | Professionele DJ Shows
Allround Bruiloft DJ Persoonlijke werkwijze Bruiloft DJ met saxofonist Keurmerk Trouwen Met een 8,9 beoordeeld
Placeholder
Social image

17 Sounds | Professionele DJ Shows

🤵👰Win kaarten voor de bruidsbeurs For Your Wedding in Hardenberg! 👰🤵 Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober a.s. zijn wij te vinden bij bruidsbeurs For your Wedding in Hardenberg. Voor deze gezellige bruidsbeurs geven wij 2x2 kaarten weg. Zijn jullie verliefd, verloofd en nog op zoek naar inspiratie voor jullie bruiloft? Like & reageer dan onder dit bericht wie jij de kaarten gunt en wie weet zien we jou op 6 of 7 oktober in Hardenberg! <3

1 dag geleden
Social image

17 Sounds | Professionele DJ Shows

Nog 2 weken lang geven wij #korting op al onze DJ Shows! #actie Speciaal voor toekomstige #bruidsparen hebben wij een bijzondere actie: Op alle boekingen, welke bevestigd worden in september 2018, geven wij €50,- korting! Kies dus deze maand voor 17 Sounds - DJ Shows en wij zullen zorgen voor een onvergetelijk avondfeest! Kijk op http://bit.ly/17soundsactie voor meer informatie.

5 dagen geleden