Menu

17 Sounds | Professionele DJ Shows

Morseweg 8 E Rijssen
BruiloftDJ-website >>

17 Sounds draagt het Keurmerk Trouwen van het NTBO

De mooiste dag van jullie leven moet afgesloten worden met een onvergetelijk feest! Bij ons kun je een allround bruiloft DJ boeken inclusief een exclusieve show met fantastische bruiloft-muziek. De muziekkeuze wordt van te voren duidelijk besproken, de voetjes zullen gegarandeerd van de vloer gaan. Onze bruiloftshows hebben een professionele uitstraling met een DJ naar jouw wens. Met 100 - 150 bruiloften per jaar maken wij ook jouw avond onvergetelijk!
17 Sounds | Professionele DJ Shows
Allround Bruiloft DJ Persoonlijke werkwijze Bruiloft DJ met saxofonist Keurmerk Trouwen Met een 8,9 beoordeeld
Placeholder
Social image

17 Sounds | Professionele DJ Shows

Van een mooie recensie op ThePerfectWedding.nl worden wij altijd blij... Wisten jullie al dat wij, op basis van de beoordeling van onze klanten, een 9,7 scoren! 🎉 Hier zijn wij natuurlijk heel erg trots op. 🤩 Lees hieronder de prachtige recensie van Maartje en Henk: Wij waren erg tevreden over 17 Sounds. We kregen gemakkelijk contact en hadden een kennismakingsgesprek dat erg prettig was. 17 Sounds maakt gebruik van een heel mooi online platform waarin je je wensen ook nog verder uit kan werken (ik heb bijvoorbeeld onze dj verwezen naar een aantal Spotify playlists van ons die hij ook goed had bekeken toen hij bij ons kwam draaien). Alles was op onze trouwdag keurig op tijd opgebouwd en zag er heel strak en mooi uit. De DJ was super aardig en hartstikke goed. Hij voelde de sfeer van het feest goed aan. Kortom: een aanrader dit bedrijf (dat ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit-verhouding hanteert). Meer informatie? Ga naar www.17sounds.nl en maak kennis met ons!

3 weken geleden
Social image

17 Sounds | Professionele DJ Shows

Afgelopen weekend was weer top! Zo waren wij o.a. te gast bij Restaurant 't Brodshoes en Paviljoen Lutterzand. 🎉 Ook kijken wij alweer uit naar het seizoen van 2020... Deze week weer diverse gesprekken om nieuwe bruidsparen leren te kennen. Zin in! 😍 #bruiloftDJ #allroundDJ #seizoen2020 Ook met ons kennismaken? Ga naar www.17sounds.nl en vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! 🤩

1 maand geleden