Menu

Axitraxi Fun - Games - Events

Bijsterhuizen 1178 Nijmegen
www.axitraxi.nl

Een breed assortiment partyverhuur

Axitraxi heeft een breed assortiment attracties en partyverhuur voor jouw mooiste dag. Wanneer je een artikel wilt huren, kun je uit verschillende mogelijkheden kiezen. Deze mogelijkheden hebben betrekking op vervoer, opbouwen en afbreken door onze medewerkers. Voor het huren van een springkussen tot tent. Alles om jouw huwelijk compleet te maken.
 

Kinderen op jouw bruiloft?

Kinderen kunnen zich uren vermaken op een luchtkussen, dit draagt zeker bij aan de sfeer op jouw feest. Bij Axitraxi kun je een goedkoop springkussen huren in verschillende thema’s. Een tent met alle toebehoren behoort ook tot de opties. Axitraxi biedt tenten aan in verschillende maten. Met als extra optie meubilair zoals bankensets en statafels. Om het nog aangenamer en sfeervoller te maken verhuren we ook heaters, verlichting en rode lopers.
 

Ballonnen voor iedere gelegenheid  ​  

Ben je op zoek naar een feestelijke ballonpilaar? Een mooie ballonboog voor boven de entree van de feest- en/of trouwlocatie? Chique ballonslingers voor aan het plafond van jouw feestzaal? Ballonnentrossen voor tijdens de ceremonie? Ook dan ben je bij Axitraxi aan het juiste adres. Wij hebben een shop waar al onze producten te zien zijn, van een heliumfles die je direct mee kunt nemen, tot vlaggenlijnen en losse ballonnen. En wil je advies voor ballondecoraties voor jouw trouwdag? Wij helpen je graag!
Axitraxi Fun - Games - Events
Tentenverhuur Attracties huren Ballondecoraties Evenementenverzorging Bankensets Terrasverwarmers Opblaas figuren
Placeholder
Social image

Axitraxi Fun - Games - Events

In de Spotlight: Curlingbaan In Canada is het volkssport nummer één, hier in Nederland is het sinds enkele jaren pas bekend bij het grote publiek: curling. De curlingbaan van Axitraxi is gemaakt van kunststof ijs, en gebaseerd op een Duitse variant van curling: Eisstockschiessen. Hierbij wordt er niet gespeelt met gekleurde cirkels op de baan maar met een soort puck. Wie daag jij uit voor een potje Curling?

2 weken geleden
Social image

Axitraxi Fun - Games - Events

De Sint is weer in het land! Afgelopen weekend heeft hij al diverse steden bezocht met de treintjes van Axitraxi of met Pieten die op gekke fietsen door de straten reden. Ook op zoek naar een uniek vervoersmiddel? Check https://www.axitraxi.nl/categorie/huren/gekke-fietsen/ voor al onze Crazy Wheels.

3 weken geleden