Menu

BeautyBoerderij Schipbeek

Broekdijk 25 Laren
www.schipbeek.eu

Bruidsarrangementen

Uw bruiloft is de mooiste dag van uw leven! Natuurlijk wilt u op deze dag het stralende middelpunt zijn. Daarom is het van groot belang dat uw huid extra goed verzorgd wordt in de periode voor de bruiloft. Voor de bruid is het extra belangrijk omdat een mooi aangebrachte make-up niet goed tot zijn recht komt als de huid niet in goede conditie verkeert. We hebben speciale arrangementen voor de aankomende bruid en bruidegom. Ook moeders en vriendinnen kunnen bij ons terecht voor advies en behandeling.
BeautyBoerderij Schipbeek
Bruidsarrangementen Bruidsmake-up Huidverzorging Airbrush make-up
Placeholder
Social image

BeautyBoerderij Schipbeek

Vitamine C-kracht voor de dag 🍋🍊 ! BI-PHASE SERUM +VITAMIN C voor een vitale huid. Mooie aanvulling op de C-Infusion behandeling. Vitamine C: Verhoogt de celactiviteit ( „energizer“), activeert de vorming van collageen, heeft een anti-oxidatieve werking, ondersteunt de weerstand van de huid. Ideale aanvullende verzorging voor een vitale gezichtshuid. Rimpels en lijnen worden zichtbaar verminderd. De huid ziet er fris en ontspannen uit. Geeft een perfect microreliëf. Zachte textuur, gemakkelijk te verdelen en in te werken. Trekt snel in en zorgt voor een soepel huidgevoel. Ook ideaal als 7-dagen-kuur voor tussendoor. #biphaseampul #weloveklappcosmetics #klappcosmetics #klapp_cosmetics_benelux #vitaminec #antioxidant #skincare #BeautyBoerderijSchipbeek.

16 uur geleden
Social image

BeautyBoerderij Schipbeek

De voorjaarsvakantie staat voor de deur en veel mensen reizen af voor hun skivakantie. Hoe lekker is dat!! . Condities en vooruitzichten zijn uitstekend, maar ❄< WIST JE DAT >🌞⛷ * met elke 1.000 meter die je klimt worden de zonnenstralen 12% sterker. * verse sneeuw reflecteert 5x meer UV straling dan zand op het strand. * kou, wind en droge lucht kan het vocht gehalte van de huid verminderen met 13 % Gebruik daarom altijd hoge zonbescherming met UVA/UVB zonnefilters in creme's bv IIMMUN SUN spf 50 . Minimaal 2x per dag insmeren 30 min voor dat je gaat skiën. Dagcreme met een oliecomplex , IMMUN LIPIDE CREME en natuurlijk lippencreme met spf. Vergeet vooral niet je neus en oren in te smeren !!!! Fijne vakantie. Foto: Matterhorn in Zermatt Zwitserland en Klapp Canada

5 dagen geleden