Menu

BibiFotografie

Bartokweg 107 Almere
www.bibifotografie.nl

Lieve en toffe trouwfotografie

Het vastleggen van jullie huwelijk is speciaal. Gedurende de hele dag loop ik met jullie mee om alle ontroerende, bijzondere, grappige en officiële momenten vast te leggen. Vanaf het aankleden van de bruid tot en met het aansnijden van de bruidstaart. Als bruidsfotograaf heb ik de eer om al deze intieme momenten mee te maken. Geen enkel huwelijk is hetzelfde, geen enkel bruidspaar is hetzelfde. Om deze reden heb ik vooraf met jullie een uitgebreid intake-gesprek om te verkennen wat jullie wensen zijn, wat jullie van mij verwachten en natuurlijk ook om goed kennis te maken, zodat ik op het huwelijk geen onbekende meer voor jullie ben.
 

​Fotografiestijl

Mijn stijl van fotograferen is een mix en kun je het beste omschrijven als journalistiek / modern. Dat betekent dat ik veel foto’s maak van situaties en momenten zoals die zich op dat moment voordoen. Ik vind het fijn als ik gedurende de dag lekker mijn gang kan gaan. Dat jullie erop vertrouwen dat het resultaat heel tof wordt!

Ik ben dol op onverwachte gekke gebeurtenissen en vaak zoek ik die gedurende de dag ook op. Wees niet verbaast als jullie in het trouwalbum een foto tegenkomen van een kindje dat tijdens de ceremonie chagrijnig zit te mokken omdat het hem te lang duurt…. Die momenten doen je lachen en zijn onmisbaar! Verrassende en originele foto’s…die wil ik graag maken.

Daarnaast laat ik jullie tijdens de fotoreportage ook een beetje poseren om de juiste foto te krijgen. Alles gaat altijd in overleg en heel ontspannen. De bedoeling is dat het een fijne, gezellige dag wordt zonder “moeten”, met als eindresultaat hele mooie foto’s.
 

Bekijk mijn website voor meer foto's!

Zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf in de omgeving Almere, Flevoland of ergens anders in het land? Ik ontvang jullie graag voor een kennismakingsgesprek.
BibiFotografie
Foto's online downloaden Reportage met album Kennismakingsgesprek Online slideshow Boudoirshoot Pre-wedding shoot
Placeholder

BibiFotografie

Handmodel gezocht voor opdracht in Almere: - slanke handen, polsen en knokkels - lichte huidskleur - jonge handen - lange verzorgde nagels ( langer dan vinger) - op korte termijn inzetbaar - tegen vergoeding - betreft een opdracht voor vier foto’s welke online gepubliceerd worden Mail: info@bibifotografie.nl of bel: 06-18943124

5 maanden geleden
Social image

BibiFotografie

Veel lol hebben op je trouwdag:) I love it!

6 maanden geleden