Menu

BIJBruins

Gravenallee 2 Saasveld
www.bijbruins.nl

Uw mooiste dag in stijl vieren!

Partycentrum Bruins, een prachtige locatie waar de meest uiteenlopende feesten worden gehouden, van huwelijksfeest tot familiefeest, themafeest, recepties etc. Onze 8 zalen hebben voor ieder feest een passende ambiance. Wij beschikken over de professionaliteit en ervarenheid om elk feest tot een succes te maken. Na afloop krijgt u een video registratie op dvd.


Van trouwceremonie tot huwelijksfeest! 

Van trouwceremonie tot huwelijksfeest, van 50 tot maar liefst 2500 personen. Partycentrum Bruins regelt het graag voor u. Voor ons is het organiseren van feesten en evenementen een dagelijkse kost. Wij denken met uw mee en adviseren u over een gepaste invulling (zoals sfeer, eten, muziek etc.) die aansluit op uw wensen. Uiteraard houden we hierbij rekening met het te besteden budget. Daarnaast beschikken wij over een ruime parkeergelegenheid, een goede bereikbaarheid en een creatieve culinaire keuken die wordt versterkt door een uiterst attente bediening. Kortom, bij Partycentrum Bruins vindt u alle ingrediënten om uw huwelijksfeest tot een groot succes te maken.
 

Nieuw!!!

Huwelijksvoltrekking in Kasteeltuin "Het Hof van Saterslo", met aankomst van het bruidspaar in het huwelijksbootje in de gracht! Bij slecht weer kunnen jullie elkaar het ja-woord geven onder de romantische sterrenhemel van Kasteelzaal Hof van Saterslo!
 

Uw feest wordt een groot succes!

De medewerkers van Partycentrum Bruins staan voor u klaar om deze dag voor u tot een groot succes te maken. Onze gewilde locatie staat volledig tot uw beschikking en kan worden aangekleed zoals u dat wenst. Creativiteit, flexibiliteit, inlevingsvermogen en jarenlange ervaring is wat u bij ons vindt. Wij gebruiken dit graag om uw wens te realiseren, waarbij verrassingen eerder regel dan uitzondering zijn.


Onze koks zorgen voor een smaakvolle belevenis

Ook hebben wij een uitgebreide keuken met topkoks tot onze beschikking. Wilt u een lopend buffet, finger food, exclusief zesgangen feestmaal of walking dinner? Wat u ook kiest, onze koks zorgen voor een smaakvolle belevenis.
BIJBruins
Buiten trouwen 8 sfeervolle zalen Receptie Videoregistratie op DVD Van 50 tot 2.500 personen Uitgebreide keuken Parkeergelegenheid
Placeholder
Social image

BIJBruins

Aankomende zaterdag zijn er beerpong toernooien!🍻👉 Meld je team aan om 21:00 in het café, 10,0 per team. Aanvang toernooi 21:30. Voor de dames is er ook de mogelijkheid voor winepong! #beerpong #toernooi #bijbruins #bier

1 dag geleden
Social image

BIJBruins

Morgen is tussen 10:00 en 18:00 het café geopend. Daarna verhuizen wij naar de tent! Kom naar het festival terrein voor de dikste piratenplaten en onmeunig mooie sfeer!🎊 #bijbruins #cafe #tent #piratenplaten

6 dagen geleden