Menu

BijzondereTrouwringen.nl

Darthuizerber 1 Amersfoort
www.bijzonderetrouwringen.nl

Trouwringen met oog voor detail

Op zoek naar iets unieks? Naar trouwringen gemaakt met oog voor detail en gevoel voor perfectie? Goudsmid Hildardjan Verweij maakt jullie trouwringen precies zoals je ze zou wensen. Hij biedt een luisterend oor en reikt goede ideeën aan. De uitgebreide collectie bijzondere modellen zal jullie zeker inspireren. Bezoek de website en neem vast een voorproefje!
 

Vestigingen in Veenhuizen en Amersfoort

BijzondereTrouwringen.nl heeft twee vestigingen. In Veenhuizen staat de hoofdvestiging en hier bevindt zich ook de edelsmederij. Het is de plek waar alle modellen uit de eigen collectie worden ontworpen en gemaakt. Aan het atelier grenst een sfeervolle ontvangstruimte, waar u de collectie kunt bekijken en uw wensen kunt bespreken. Daarnaast vindt u in Amersfoort onze trouwringenstudio. Ook hier wordt u met koffie of thee ontvangen in een prachtige, lichte ontvangstruimte.


Leg uw ideeën voor!

U gaat met goudsmid Hildardjan aan tafel om uw ideeën voor te leggen en uiteraard kunt u ook hier de collectie op uw gemak bewonderen en passen. Brengt u een bezoek aan het atelier in Veenhuizen? Dan vindt u het vast leuk om een kijkje in de ‘keuken’ te nemen en een kleine rondleiding door de edelsmederij te krijgen. U ziet zo met eigen ogen waar uw ringen worden gemaakt!  
BijzondereTrouwringen.nl
Trouwringen Verlovingsringen Verschillende materialen Eigen atelier Goudsmid
Placeholder
Social image

BijzondereTrouwringen.nl

Goud is al duizenden jaren het meest geliefde metaal voor het smeden van sieraden. Het maken van goudlegeringen gebeurt nog net zo als eeuwen terug: in het vuur. Goud wordt gelegeerd met zilver en koper, omdat puur goud te zacht is om sieraden van te kunnen maken. www.bijzonderetrouwringen.nl/materialen/goud #goud #goudensieraad

1 uur geleden
Social image

BijzondereTrouwringen.nl

Nee, dit is niet bij de tandarts, maar in mijn goudsmidsatelier 😊. Daar wordt hard gewerkt aan de mooie nieuwe sieradencollectie 2018! Breng ook eens een bezoek aan mijn atelier en laat een mooi sieraad ontwerpen: www.edelsmederij-verweij.nl/goudsmid-regio-groningen/ #goudsmid #goudensieraad

1 week geleden