Menu

Boonk Juwelier Horloger

Bakkersteeg 4 Borne
www.boonkjuwelier.nl

Trouwringen en bruidssieraden

Boonk Juwelier in Borne is niet alleen gespecialiseerd horloger voor heel Twente maar ook vertrouwd leverancier van een uitgebreide collectie trouwringen en bruidssieraden. Wij bieden je o.a. een uitgebreid aanbod van Aller Spanninga trouwringen. Van geel-goud en wit goud tot bi-coulor, zwarte ringen en zelfs een budget collectie relatieringen.


Kom trouwringen kijken en passen

Bezoek vrijblijvend onze winkel in de Bakkersteeg in Borne of maak een afspraak om trouwringen te passen. Gebruik hiervoor het bijgevoegde formulier. Je kunt daarbij aangeven wanneer het jullie het beste uitkomt om de trouwringen of bruidssieraden te komen bekijken en passen.
Boonk Juwelier Horloger
Trouwringen Budget collectie Diverse materialen Bruidssieraden Allerspanninga ringen
Placeholder
Social image

Boonk Juwelier Horloger

1 dag geleden
Social image

Boonk Juwelier Horloger

⭐️12 Mei is het alweer Moederdag!⭐️ Jouw lieve mama is natuurlijk de beste! en je wil natuurlijk een geweldig cadeau voor Moederdag vinden. Dat kan nog best lastig zijn. Want ze verdient natuurlijk eigenlijk een eiland, privé vliegtuig met piloot, een jacht.. maar dat past alleen niet bij iedereen in het budget. Dan is een prachtig sieraad natuurlijk de volgende stap! Een cadeau met liefde uitgezocht en gegeven.. ❤️ Kom gezellig langs in de winkel! wij helpen u graag met het vinden van het geschikte cadeau voor jouw moeder!

2 dagen geleden