Bruidsbeurzen

Op deze pagina zie je het overzicht van bruidsbeurzen en bruidsshows in Overijssel. Mocht je een bruidsbeurs of bruidsshow missen in dit overzicht, laat ons dat dan even weten. Wij zullen die dan toevoegen aan deze pagina.

WeddingFair Purmerend 2022

WeddingFair Purmerend 2022

Bezoek op zondag 12 juni 2022 WeddingFair Purmerend. Deze leuke trouwbeurs is ontwikkeld om veel inspiratie op te doen voor jouw grote dag. Het aanbod is zo breed mogelijk terwijl het aantal deelnemers per beroepsgroep wordt beperkt, om overkill te voorkomen. Vintage, rustiek, industrieel, elegant, boho, traditioneel en meer. In een vriendelijke en relaxte sfeer kunnen bruidsparen inspirerende en enthousiaste trouwspecialisten ontmoeten zonder hard selling. De entree is gratis.

Datum:
12-06-2022
Locatie:
Markthal
Adres:
Koemarkt 52
Plaats:
Purmerend
Aanvang:
10.30 uur
Sluiting:
16.30 uur
 
 
Wedding Fair XL Stedendriehoek

Wedding Fair XL Stedendriehoek

Kom op zondag 16 oktober naar het grootste trouw inspiratie evenement van Nederland! Wedding Fair XL Stedendriehoek vindt plaats bij Skydeck in Teuge. Maak kennis met ruim 100 regionale bedrijven uit de trouwbranche die zich hier presenteren. Wij bieden je ruim 1000 vierkante meter aan trouwinspiratie. De toegang van deze Wedding Fair is gratis en voor ieder bruidspaar ligt er een leuke goodiebag klaar! Heb je als trouwbedrijf interesse in deelname aan de Wedding Fair XL Stedendriehoek? Neem dan even contact op met Marlene Haage via marlene@yourweddingphotos.eu. 

Datum:
16-10-2022
Locatie:
Skydeck Teuge
Adres:
De Zanden 167
Plaats:
Teuge
Aanvang:
11.00 uur
Sluiting:
17.00 uur
 
 


Bezoek ook de website:

Trouwen in Gelderland

Volg ons op social media