Menu

Bridal Experience

laat je verrassen door de nieuwste bruidsmode collectie!

laat je verrassen door de nieuwste bruidsmode collectie!
Datum
25 11 2019
Locatie
Très Chic
Adres
Eeftinkstraat 2
Plaats
Hengevelde
Tijd
19.00 - 22.00
Meer informatie

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! En wat is nu één van de leukste voorbereidingen voor jullie mooiste dag? Jouw droomjurk natuurlijk! Kom op maandagavond 25 november langs bij Très Chic en laat je verrassen... 

Zodra je binnenkomt, begint jouw ontspannende en inspirerende Bridal Experience. Jij wordt samen met jouw familie en vrienden begeleid door onze inspirerende ruimtes en collecties. Er komen allerlei thema's en stijlen aan bod. Van een chique kasteel bruiloft tot aan een vrije festival setting.

Met een heerlijke cocktail of een lekkere limonade in de hand, genieten van de nieuwste 2020 trends op het gebied van bruidsmode. 

Iedere ruimte brengt haar eigen sfeer en haar eigen unieke collecties. Alle collecties worden geshowd door mannquins en er lopen dressmen rond die ook de trouwmode voor de man gaan presenteren. 

Heb jij een specifieke bruidsjurk gezien of ben jij nieuwsgierig naar een bepaalde stijl? Vraag een van de adviseuses en wie weet showt een mannequin wel jouw droomjurk!

Tijd: 19.00 - 22.00 uur
Tijdstip Experience: 19.30 uur
Entree: GRATIS incl. goodiebag
Locatie: Très Chic Bridal Wear - Brandstore, Hengevelde

Aanmelden kan via de website.