Menu

De Trouwbeleving van Breda

alles voor de mooiste dag beleef je op deze beurs!

alles voor de mooiste dag beleef je op deze beurs!
Datum
04 03 2018
Locatie
Van der Valk Hotel Breda Princeville
Adres
Princenhagelaan 5
Plaats
Breda
Tijd
11.00 - 18.00
Meer informatie

De liefde van je leven heeft ja gezegd! Tijd voor een prachtig huwelijk waar het aan niets mag ontbreken. Waar kunnen bruidsparen beter het feest beginnen dan bij de 2e editie van De Trouwbeleving van Breda die plaatsvindt op zondag 4 maart 2018 bij Van der Valk Hotel Breda Princeville. 

De spectaculaire weddingshow met beleving en spektakel laat u de nieuwste collecties zien op het gebied van bruidsmode en trouwpakken van diverse top labels. Op deze dag zullen er twee weddingshows worden gehouden. Omringd door zo'n 30 à 40 mooie exclusieve trouwbranche ondernemers van bruidsmode, bruidsfotografie, bedankjes, trouwauto, bruidstaarten en natuurlijk die mooie trouwlocatie. 

En u maakt ook nog kans op de Wedding Cheque t.w.v. meer dan € 1.500,- op de Trouwbeleving van Breda en een Ballonvaart voor 2 personen. Vind alles voor de mooiste dag! De entree is € 5,- aan de deur inclusief hapjes en bubbels en de spectaculaire Wedding Show (Bruid en Bruidegom) verzorgt door Santerello 4 etages trouwbeleving in Breda.