Menu

Trouwbeurs Zwolle

een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen

een gezellige en inspirerende dag voor iedereen met trouwplannen
Datum
29 09 2019
Locatie
Theater De Spiegel
Adres
Spinhuisplein 14
Plaats
Zwolle
Tijd
10.00 - 16.00
Meer informatie

Op zondag 29 september 2019 van 10.00 tot 16.00 uur organiseert Organisatiebureau Njoy & Party de eerste editie van Trouwbeurs Zwolle. Na zes succesvolle edities in het AFAS Stadion in Alkmaar is het tijd voor een prachtige editie bij Theater de Spiegel in Zwolle. 

Trouwbeurs Zwolle is een thuiswedstrijd voor lokale en regionale bedrijven uit de trouwbranche. Ruim 40 trouwprofessionals presenteren de tradities en trends aan de verliefde stellen uit Zwolle en omstreken. Bezoek het sfeervolle inspiratieplein en vink in één dag je volledige Things to do af. 

Laten we beginnen met de voorpret. Samen met héél veel leuke trouwexperts uit de regio willen wij jullie graag helpen met de organisatie van jullie perfecte trouwdag. Op een verrassende en interactieve manier nemen wij jullie mee naar de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft. Behalve een persoonlijke kennismaking gelden er vaak leuke aanbiedingen. Wij ontmoeten jullie graag tijdens de eerste editie van Trouwbeurs Zwolle. De bubbels worden alvast koud gezet. 

Online tickets € 5,00 | Deurverkoop € 7,50. Let op! Je kunt alleen contactloos betalen of pinnen. Kids t/m 17 jaar gratis entree.