Menu

Bruidsmode Lisa

Drienerstraat 89-91 Hengelo
www.bruidsmodelisa.nl

Prachtige stijlen bruidsmode

Bruidsmode Lisa heeft verschillende prachtige stijlen trouwjurken. Door de ruime keus in de modellen en merken bruidsjaponnen, is er dus voor iedereen een droomjurk. Door het verschil in details zoals bijzondere halslijnen en sexy decolletés, spaghettibandjes, halter, off-shoulder of juist one-shoulder, maak je dat jouw bruidsjurk bij jou en je figuur past.


Bruidsaccessoires voor het totaalplaatje

In de aanloop naar jullie grote dag is het uitzoeken van de trouwjurk voor veel bruiden het absolute hoogtepunt. Maar daarmee ben je er nog niet. Het zijn de accessoires die het af maken. Doe deze aankoop daar waar je de trouwjurk hebt gekocht, zodat je ziet wat de bruidsaccessoires met het totaal plaatje doen. Hoe beter je deze op elkaar afstemt en op de trouwjurk, hoe mooier het eindresultaat wordt.
Bruidsmode Lisa
Uitstekende service Thuis aangekleed Modern & eigentijds Chique & stijlvol Grote maten Gekleurde trouwjurken Korte trouwjurken Gelegenheidskleding Bruidsmoeders
Placeholder
Social image

Bruidsmode Lisa

Morgen 14 februari Valentijnsdag! Hoe leuk is het dan om je partner uit te nodigen om je trouwringen of andere mooie juwelen uit te zoeken!

2 dagen geleden
Social image

Bruidsmode Lisa

Het is alweer een jaar geleden dat wij deze prijs op mochten halen! "Verkozen tot beste bruidswinkel van Overijssel" hier zijn wij nog steeds trots op. En wij hopen nog heel veel bruiden te mogen helpen met het uitzoeken van DE mooiste jurk. Anka, Yvonne & Karin heel erg bedankt voor de altijd leuke samenwerking. Dikke Kus...

1 week geleden