Menu

Bruiloft DJ Show

Van Echtenskanaal NZ 214 Klazienaveen
www.bruiloftdjshow.nl

Stijlvolle shows voor bruiloften

Gaan jullie trouwen? Gefeliciteerd! Nu zijn jullie vast op zoek naar een bruiloft DJ die jullie huwelijksfeest tot een groot succes weet te maken. Onze shows zien er stijlvol uit en hebben een romantische en sfeervolle aankleding. Met meer dan 15 jaar ervaring in het verzorgen van bruiloften en ons unieke persoonlijke contact kunnen wij volledig bij uw wensen aansluiten, voor de dag van uw leven!
 

Stijlvol, sfeervol en romantisch

Wij begrijpen dat jullie alleen het allerbeste willen voor jullie grote dag. Daarom zijn onze shows allemaal voorzien van een stijlvol, sfeervol, romantisch decor. De basis voor dit prachtige decor wordt gelegd middels bijzondere LED verlichte zuilen, echt een aanwinst voor jullie huwelijksfeest! Naast ons bijzondere decor worden onze shows voorzien van een sfeervolle lichtshow die zorgt voor de perfecte ambiance op jullie locatie. U wilt natuurlijk alleen het allerbeste, daarom worden alle shows van de Bruiloft DJ Show voorzien van twee professionele DJ's met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van huwelijken. 
 

Uniek, persoonlijk contact

Iedere bruiloft is speciaal, vandaar een unieke aanpak van uw bruiloft. Tijdens een persoonlijk gesprek worden al uw wensen goed besproken, denk aan muziekkeuze, openingsdans, opbouw van de avond en speciale wensen en voorkeuren. Ontdek zelf waarom dit unieke persoonlijke contact al vele jaren wordt gewaardeerd door vele bruidsparen en neem nu contact met ons op voor een onvergetelijk huwelijksfeest!
Bruiloft DJ Show
Bruiloft DJ Stijlvolle show LED verlichte zuilen Sfeervolle aankleding Persoonlijk contact
Placeholder
Social image

Bruiloft DJ Show

Nog maar een paar uur te gaan om kaarten te winnen! Like en deel onze Bruiloft DJ Show Facebook pagina om kaarten te winnen!

1 jaar geleden
Social image

Bruiloft DJ Show

DJ Martin en DJ Michel van www.bruiloftdjshow.nl te gast bij Schoonhoven Hollandscheveld.

5 jaren geleden