Dorgelo Organisatieburo Professionele Artiesten voor je huwelijksdag

 • 6_Dorgelo_Organisatieburo_bruiloft-muziek
 • 5_Dorgelo_Organisatieburo_workshops_goochelen
 • 4_Dorgelo_Organisatieburo_trouwdag_muziek
 • 3_Dorgelo_Organisatieburo_muziek_huwelijksdag
 • 2_Dorgelo_Organisatieburo_muziek_trouwdag
 • 1_Dorgelo_Organisatieburo_bruiloftmuziek
 • 6_Dorgelo_Organisatieburo_bruiloft-muziek
 • 5_Dorgelo_Organisatieburo_workshops_goochelen
 • 4_Dorgelo_Organisatieburo_trouwdag_muziek
 • 3_Dorgelo_Organisatieburo_muziek_huwelijksdag
 • 2_Dorgelo_Organisatieburo_muziek_trouwdag
 • 1_Dorgelo_Organisatieburo_bruiloftmuziek

Dorgelo Organisatieburo verzorgd de bruiloftmuziek op jullie huwelijksdag

Zijn jullie op zoek naar de juiste en professionele bruiloftmuziek voor op jullie huwelijksdag? Dan zijn jullie bij Organisatieburo Dorgelo aan het juiste adres, zij beschikken over diverse top Artiesten. Ook verzorgen zij workshops tijdens je trouwdag voor je gasten!  Zij bieden professionele artiesten o.a. in verschillende genres, van pop tot klassiek!  Door creatieve ideeën onderscheiden zij zich door jullie huwelijksceremonie, feest met passende bruiloftmuziek tot een groot succes te maken.

Workshops op je trouwdag

Je kunt je bruiloftsgasten vermaken met hele leuke workshops. Vaak zit er wat tijd tussen de ceremonie en receptie, dus de gasten hoeven zich niet te vervelen en kunnen deelnemen aan een workshop die ze altijd zullen bij blijven.

De volgende workshops kun je op je trouwdag toepassen: ‘Zingen’, ‘Goochelen’ of ‘Percussie’. 

Workshop Zingen op je huwelijksdag

Laat je gasten lekker zingen onder leiding van Nederlands beste gospeldirigent. Samen gaan ze meerdere songs instuderen en dit gaat gepaard met heel veel humor. Zangervaring is echt niet nodig! Wat je gasten wel nodig hebben is: enthousiasme en inzet. Er zal lang over nagepraat worden over deze workshop.

Workshop Goochelen tijdens de trouwdag

Goochelen.... Hoe leuk is dat! Denk niet dat het alleen leuk voor de kinderen is die aanwezig zijn. Goochelen is voor jong en oud! Er worden goocheltrucs uitgelegd en geoefend, je gasten mogen na afloop de trucs meenemen naar huis. Ook dit gaat weer gepaard met veel humor en pit.

Tip! Je kunt de goochelaar ook tijdens jullie trouwdag rond laten lopen en zijn trucs laten uitoefenen. Dit zorgt vaak voor een goede sfeer en breekt hij meestal het ijs met zijn fijne glimlach. 

Workshop Percussie voor jong en oud

Voor jong en oud hebben we ook nog een workshop Percussie voor jullie gasten. Jullie gasten worden meegenomen in Afrikaanse sferen en kunnen uit verschillende trommels en percussie-instrumenten kiezen. Jullie gasten gaan aan de slag om een mooi muziekstuk neer te zetten en dit ook weer met veel humor. 

Meer informatie!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij organiseren met veel passie de livemuziek op jullie bruiloft en denken graag met jullie mee! 

Dorgelo Organisatieburo

Fabriekstraat 41
7311 GM Apeldoorn
0620555577

Naar de website  
Informatie / prijsaanvraag:
Voornaam:
Achternaam:
Woonplaats:
Emailadres:
Telefoon:
Trouwdatum:
Optie:
Duidelijke toelichting:

Bezoek ook de website:

Trouwen in Groningen

Volg ons op social media