Menu

Compagne Bruidsmode Hardenberg

Voorstraat 45 Hardenberg
www.compagne.nl

Wees Welkom, ervaar Compagne!

Bij Compagne Bruidsmode in Hardenberg vind je een winkel vol trouwjurken van alle toonaangevende merken, in de maten 32 tot 60 én in alle prijsklassen. Op onze site zie je een kleine impressie van onze uitgebreide collectie bruidsjurken. Als je écht je droomjurk wilt vinden kom je voor een pas-sessie naar onze winkel! Onze pas-afdelingen zijn ruim en zorgen voor privacy, zodat jij in alle rust kunt passen. Onze ervaren verkoopadviseurs helpen jou bij het maken van de juiste keuze. En hier stopt het niet: Compagne Bruidsmode Hardenberg heeft naast de uitgebreide collectie trouwjurken grote keuze in bruidslingerie, bruidssluiers, bruidsschoenen, kousen, sieraden en haaraccessoires voor de bruid.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in trouwjaponnen voor de wondervolle vrouw. “Do not hide your curves….show the world what you’ve got”! Je hoeft echt geen klein maatje te hebben om er fantastisch uit te zien op je trouwdag. Wij zijn van mening dat een vol figuur juist prachtig kan zijn, zeker met de ruime keuze trouwjurken in plussizes die bij ons in de winkel hangen.

En bij ons draait het maar om één persoon. Om jou. Zodat je op die ene speciale dag kunt zijn wie je bent. Jezelf. Mooier dan ooit. En daar mag je wat ons betreft alle tijd voor nemen. Want het kiezen van je trouwjurk is een belevenis. Vergeet even de hectiek van alle voorbereidingen en de "to do lijstjes". Geniet van het moment en kom voor jouw droomjurk naar Compagne Bruidsmode in Hardenberg. Wees welkom. Jouw dag, jouw stijl. Ervaar Compagne.

Volg ons! Blijf op de hoogte van onze laatste bruidsnieuwtjes, lees de blogs van onze bruiden en kijk voor heel veel inspiratie op onze site www.compagne.nl, facebook.com/CompagneBruidsmode, facebook.com/volgdebruid en instagram compagnebruidsmode.
Compagne Bruidsmode Hardenberg
Trouwjurken Toonaangevende merken Alle prijsklassen Gekleurde bruidsjurken Grote maten Accessoires Eigen atelier Nieuwste collecties
Placeholder
Social image

Compagne Bruidsmode Hardenberg

1 week geleden
Social image

Compagne Bruidsmode Hardenberg

๐“๐“ท๐“ญ ๐“ฝ๐“ฑ๐“ฎ๐”‚ ๐“ต๐“ฒ๐“ฟ๐“ฎ๐“ญ ๐“ฑ๐“ช๐“น๐“น๐“ฒ๐“ต๐”‚ ๐“ฎ๐“ฟ๐“ฎ๐“ป ๐“ช๐“ฏ๐“ฝ๐“ฎ๐“ป.. ๐Ÿ–ค Lieve dames van Compagne Bruidsmode, ontzettend bedankt voor alle hulp en tips. Ben zo enorm leuk en gezellig geholpen bij jullie! Mijn jurk zat als gegoten en voelde me echt fantastisch erin. Ellen Borneman-Stroeve

3 weken geleden