Menu

Corali Photography

Breitnerlaan 3 Heerhugowaard
www.coraliphotography.nl

Hallo aanstaand bruidspaar,

Jullie bruiloft is een dag om nooit te vergeten. Het vastleggen van deze dag door een gediplomeerde vakfotograaf die oog heeft voor detail en de spontane momenten is een waardevolle keuze. Daarom zoeken jullie een fotograaf voor een redelijke prijs, want jullie dag is al kostbaar genoeg. Corali Photography is daarom de juiste keuze met passie voor haar vak.
 

Onopvallend aanwezig 

Jullie staan centraal op deze dag. Als fotograaf blijf ik zoveel mogelijk op de achtergrond om de spontane momenten vast te kunnen leggen, maar vooral met de juiste timing op de juist om geen speciaal moment te missen. Tijdens de fotoshoot zal ik wat meer aanwijzingen en sturing geven, maar ongedwongen foto’s met een persoonlijke touch blijven het doel.


Just a Click!

Omdat ik de hele dag bij jullie aanwezig zal zijn vind ik het erg belangrijk dat er een klik is. Ik kom daarom graag langs voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om jullie wensen te bespreken. 

Graag tot ziens!
​Corali Photography
Corali Photography
Reportage met trouwalbum Trouwfoto's op USB-stick Kennismakingsgesprek 2e gesprek Loveshoot
Placeholder
Social image

Corali Photography

Dit prachtige huwelijkspaar trouwden in Oegstgeest. Benieuwd naar meer foto's neem even een kijkje op mijn blog!

10 maanden geleden
Social image

Corali Photography

Dit prachtige huwelijkspaar trouwden in Numansdorp (Hoeksche Waard) Benieuwd naar meer foto's neem even een kijkje op mijn blog!

10 maanden geleden