Menu

Bijzondere creaties

De trouwcollectie van Cotton Bird omvat een tal van bijzondere creaties in de meest uiteenlopende vormen en kleuren. Kies je uitnodiging, menukaart, save the date, wijnetiketten, tafelkaartjes en nog vele andere decoraties uit een van onze zes huisstijlen. 
 

Klassiek

Trouwuitnodigingen van een chic en stijlvol ontwerp met als basis: tijdloos wit. Reliëf, parelmoer en een lintje maken de klassieke uitnodiging helemaal af.


Hipster

Deze trendy lifestyle geregeerd door Nietzsche, Bowie en de retrocultuur heeft ons geïnspireerd bij het ontwerpen van onze Hipster huwelijkskaarten. Dit is onze hulde aan vinyl, de welbekende moustache en Grizzly Bear!


Vintage

Kies een trouwkaart in de kleuren van het verleden: aquarel, oudroze of een mooi Liberty patroon. Laat je betoveren door alle kleine details, zoals etiketten, vetertjes en labels die bij onze vintage collectie horen.


Haute Couture

Voor de collectie Haute Couture hebben we ons laten inspireren door de wereld van de mode. Deze schitterende, ingetogen trouwkaarten met fijne pasteltinten stralen elegantie en subtiliteit uit.


Trendy 

Deze romantische trouwkaarten hebben een chique zigeunerlook met etnische invloeden en verfrissende, natuurlijke kleuren. Vier de comeback van zwart, rood, geel, photobooth-foto's en polaroids!


Illustraties

Een droombruiloft door de ogen van onze ontwerpers? Deze collectie zit boordevol trouwuitnodigingen die met liefde, swing en veel humor zijn gemaakt. 
Cotton Bird
Trouwuitnodigingen 9 collecties - 9 trends Save the Date Programmawaaiers Bedankkaarten Kerkboekjes Gratis enveloppen
Placeholder
Social image

Cotton Bird

Er zijn zoveel manieren om je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie mooiste dag. Hoe hebben jullie dit gedaan? Op deze foto ons bedankkaartje met magnetische polaroid Florentine ✨

10 maanden geleden
Social image

Cotton Bird

Het is weer tijd voor wat inspiratie voor het interieur! We're in love met de slaapkamer van Thalieandco ❤️

10 maanden geleden