Menu

CreAlied

Hogeveldsweg 26-123 Giethmen
www.crealied.nl

SPECIAAL VOOR JULLIE GEMAAKT

Jullie gaan trouwen. Ik weet zeker dat jullie er je best voor doen om er een fantastische dag van te maken. Een dag om nooit te vergeten. Speciaal. Jullie dag! CreAlied maakt bijzondere dingen die uniek zijn omdat ik ze speciaal voor júllie maak. 

Een paar voorbeelden: 
♡ een origineel gastenboek of een wensboom
♡ een houten menukaart met bijpassende servetringen en tafelnummers
♡ een unieke corsage door bijv. een muzieksleutel van hout toe te voegen, als muziek belangrijk voor jullie is
♡ leuke badges voor de ouders van de bruid(egom), de bruidsmeisjes of getuigen
♡ een mooi bedank-label voor het afscheidscadeautje dat de gasten mee naar huis krijgen
♡ gegraveerde champagneglazen in combinatie met een champagnefles 
♡ gepersonaliseerde taarttoppers van hout of acrylglas 
♡ een uniek ringendoosje of bordje 
♡ gegraveerde kleerhangers 
♡ een mooi gegraveerde wijnkist ….

Er is genoeg te bedenken voor een persoonlijke touch en bijzondere aankleding van deze dag. Ik denk graag met je mee, want weet: “Jullie vraag is mijn uitdaging!” 

De materialen die mogelijk zijn: natuurlijk hout, Acrylglas, vilt, papier, leer, stof, chocolade, appels….  

Prijzen vanaf € 0,50 voor een gepersonaliseerd (bedank)label; een bijzonder gastenboek heb je al vanaf € 35,00 euro. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
CreAlied
Origineel gastenboek Wensboom Houten menukaart Servetringen + tafelnummers Bijzondere corsages Leuke badges Bedank-labels Persoonlijke taarttoppers Ringdoosje of bordje Gegraveerde spullen
Placeholder
Social image

CreAlied

Spelletjes op maat Wist je dat je bij CreAlied ook leuke spelletjes kunt bestellen, die ik met een leuke tekst of met je bedrijfslogo kan graveren? En wat te denken van een leuke naampuzzel of een puzzelklok. Leuke tip voor opa's of oma's en natuurlijk als kraamcadeautje. Een gepersonaliseerd spelletje kan ik al voor je maken vanaf € 6,50. Druk hier voor een bestelling of informatieaanvraag https://www.crealied.nl/bestellen/

1 dag geleden
Social image

CreAlied

Zoekplaatje.... Mijn doosje met naamkaartjes was bijna leeg. Als je iets met ontwerpen hebt, dan ga je toch weer bezig met het bestaande ontwerp. Velen van jullie hebben een kaartje van mij en ik zou zeggen: zoek de verschillen ;-). Wat vinden jullie trouwens van mijn nieuwe kaartje?

2 dagen geleden