Menu

CreAlied

Hogeveldsweg 26-123 Giethmen
www.crealied.nl

SPECIAAL VOOR JULLIE GEMAAKT

Jullie gaan trouwen. Ik weet zeker dat jullie er je best voor doen om er een fantastische dag van te maken. Een dag om nooit te vergeten. Speciaal. Jullie dag! CreAlied maakt bijzondere dingen die uniek zijn omdat ik ze speciaal voor júllie maak. 

Een paar voorbeelden: 
♡ een origineel gastenboek of een wensboom
♡ een houten menukaart met bijpassende servetringen en tafelnummers
♡ een unieke corsage door bijv. een muzieksleutel van hout toe te voegen, als muziek belangrijk voor jullie is
♡ leuke badges voor de ouders van de bruid(egom), de bruidsmeisjes of getuigen
♡ een mooi bedank-label voor het afscheidscadeautje dat de gasten mee naar huis krijgen
♡ gegraveerde champagneglazen in combinatie met een champagnefles 
♡ gepersonaliseerde taarttoppers van hout of acrylglas 
♡ een uniek ringendoosje of bordje 
♡ gegraveerde kleerhangers 
♡ een mooi gegraveerde wijnkist ….

Er is genoeg te bedenken voor een persoonlijke touch en bijzondere aankleding van deze dag. Ik denk graag met je mee, want weet: “Jullie vraag is mijn uitdaging!” 

De materialen die mogelijk zijn: natuurlijk hout, Acrylglas, vilt, papier, leer, stof, chocolade, appels….  

Prijzen vanaf € 0,50 voor een gepersonaliseerd (bedank)label; een bijzonder gastenboek heb je al vanaf € 35,00 euro. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
CreAlied
Origineel gastenboek Wensboom Houten menukaart Servetringen + tafelnummers Bijzondere corsages Leuke badges Bedank-labels Persoonlijke taarttoppers Ringdoosje of bordje Gegraveerde spullen
Placeholder
Social image

CreAlied

CreAlied goes USA! Vandaag voor het eerst een CreAlied bestelling verzonden naar Amerika. New York, Brooklyn om precies te zijn. Het is een bijzonder moment, zeker als je je realiseert dat een van CreAlieds producten binnenkort in Amerika gebruikt gaan worden. Het ontwerpproces, dat hieraan voorafging, had ook geen last van deze afstand en verliep vlot. Maar weet: ook als je in Ommen, Amsterdam, Almelo of waar dan ook in Nederland (of daarbuiten) woont, kun je een bestelling doen. Aan jouw vraag wordt net zoveel aandacht besteed ;-)

10 maanden geleden
Social image

CreAlied

We gaan er voor! Vandaag is mijn CreAlied vakantie echt voorbij. Helemaal gestopt ben ik niet, want de ontwerpstudio was steeds in bedrijf. Maar de productie gaat weer beginnen en dat kan ik zien, want er hangen hier een hele rij opdrachtenbriefjes. Jullie kunnen dus weer van alles van me verwachten. Komt er binnenkort ook een opdrachtbriefje van jou bij te hangen? Lijkt me leuk!

10 maanden geleden