Menu

CreAlied

Hogeveldsweg 26-123 Giethmen
www.crealied.nl

SPECIAAL VOOR JULLIE GEMAAKT

Jullie gaan trouwen. Ik weet zeker dat jullie er je best voor doen om er een fantastische dag van te maken. Een dag om nooit te vergeten. Speciaal. Jullie dag! CreAlied maakt bijzondere dingen die uniek zijn omdat ik ze speciaal voor júllie maak. 

Een paar voorbeelden: 
♡ een origineel gastenboek of een wensboom
♡ een houten menukaart met bijpassende servetringen en tafelnummers
♡ een unieke corsage door bijv. een muzieksleutel van hout toe te voegen, als muziek belangrijk voor jullie is
♡ leuke badges voor de ouders van de bruid(egom), de bruidsmeisjes of getuigen
♡ een mooi bedank-label voor het afscheidscadeautje dat de gasten mee naar huis krijgen
♡ gegraveerde champagneglazen in combinatie met een champagnefles 
♡ gepersonaliseerde taarttoppers van hout of acrylglas 
♡ een uniek ringendoosje of bordje 
♡ gegraveerde kleerhangers 
♡ een mooi gegraveerde wijnkist ….

Er is genoeg te bedenken voor een persoonlijke touch en bijzondere aankleding van deze dag. Ik denk graag met je mee, want weet: “Jullie vraag is mijn uitdaging!” 

De materialen die mogelijk zijn: natuurlijk hout, Acrylglas, vilt, papier, leer, stof, chocolade, appels….  

Prijzen vanaf € 0,50 voor een gepersonaliseerd (bedank)label; een bijzonder gastenboek heb je al vanaf € 35,00 euro. Vraag vrijblijvend een offerte aan.
CreAlied
Origineel gastenboek Wensboom Houten menukaart Servetringen + tafelnummers Bijzondere corsages Leuke badges Bedank-labels Persoonlijke taarttoppers Ringdoosje of bordje Gegraveerde spullen
Placeholder

CreAlied

Alle nieuwe volgers van de CreAlied facebook pagina wil ik bij deze van harte welkom heten. Fijn dat je me volgt en ik hoop dat je verast zult worden door de vele mogelijkheden die er zijn.

21 uur geleden
Social image

CreAlied

Kerstcadeau met een traan.... Een speciaal kerstcadeau voor als je iemand moet missen met kerst. Een mooie hanger van hout en acrylglas, 8 cm groot. Ook kan het een traan van geluk zijn als dit jaar je kindje er voor het eerst bij is. Dan pas ik de hanger voor je aan met 'baby's eerste kerst' en de naam in het midden. Delen is lief! Wacht niet te lang met bestellen als je het op tijd wilt ontvangen! Kosten: € 6,50 per stuk (incl. verzending in Nederland). 2 stuks: € 12,00 (incl. verzending in Nederland)

3 dagen geleden