Menu

Unieke locatie in Dalfsen

Gaan jullie trouwen? Van harte gefeliciteerd! Trouwen is een zeer bijzondere gebeurtenis. Ten overstaan van jullie familie en goede vrienden kiest u voor altijd voor uw partner. Het leggen van deze prachtige verbintenis willen jullie natuurlijk op een bijzondere locatie doen. Landgoed Gerner met daarop het landhuis De Barones ligt schitterend middenin het bosrijke en natuurlijke Vechtdal. Elkaar het ja-woord geven kan in onze sfeervolle tuin en natuurlijk sluiten jullie af met een uniek feest.


Een onvergetelijke dag

Jullie bruiloft moet de mooiste dag van jullie leven worden en wij van De Barones gaan daar voor zorgen. Als jullie geïnteresseerd zijn in de Barones nodigen we jullie van harte uit om onze locatie eens te komen bekijken. Zo kunnen jullie alvast de sfeer proeven. Spreken de ruimtes jullie aan? Dan gaan we graag in gesprek over de mogelijkheden. 


Uw gehele trouwdag op één locatie

De Barones beschikt over een prachtige grote tuin waarin op een mooie dag de huwelijksvoltrekking plaats kan vinden. Wij verzorgen alles daar omheen, van stoelen tot versiering, alles naar jullie wens. Het fijne van ons landgoed is dat de gehele trouwdag op één locatie gevierd kan worden. U kunt heerlijk dineren met uw gezelschap en de trouwdag vervolgens afsluiten met een onvergetelijk feest. 
 

Comfortabel en romantisch

Na het avondfeest kunnen jullie en eventueel jullie gasten heerlijk blijven overnachten in Hotel Haersolte. Zak na jullie mooiste dag in heerlijke goede bedden en sluit het feest de volgende dag af met een uitgebreid ontbijt. 


Kom langs!

Zijn jullie benieuwd naar de mogelijkheden voor een bruiloft bij De Barones in Dalfsen? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen graag vrijblijvend meer. Als jullie de locatie eerst even willen bekijken is dat natuurlijk geen enkel probleem. Graag zien we jullie bij De Barones in Dalfsen!
 
De Barones
Buiten trouwen Diverse zalen Overnachten in ons hotel High tea of high wine Locatie bezichtigen
Placeholder
Social image

De Barones

🎉 Winnaar van De Barones Deal! 🎉 Van harte gefeliciteerd Jolanda van Dijk, je mag komen genieten van ons 3-gangen verrassingsdiner voor twee personen! Niet gewonnen? Niet getreurd! U kunt tot en met maart gebruik maken van De Barones Deal voor maar € 23,95 p.p. Reserveren kan via 0529 435 666!

1 dag geleden
Social image

De Barones

✨🍴WIN ACTIE - DE BARONES DEAL!🍴✨ Gedurende de maanden februari en maart kun je bij ons genieten van DE BARONES DEAL! Een 3-gangen verrassingsmenu voor slechts € 23,95 p.p. in plaats van € 29,75! 🎉 Om dit te vieren verloten wij een 3-gangen diner voor 2 personen ter waarde van € 47,90! Kans maken op dit heerlijke diner?! 🎉 Tag dan diegene waarmee jij wilt genieten van dit diner! Het delen/liken van De Barones Dalfsen én dit bericht wordt gewaardeerd! Liever direct gebruik maken van deze geweldige BARONES DEAL?! Reserveer dan een tafeltje onder vermelding van 'De Barones Deal' via 0529 435 666! Wij maken donderdag 14 februari de winnaar bekend!

1 week geleden