Menu

De Bruiloft Feest DJ

Verlengde Scholtenskanaal WZ 39 Emmer-Compascuum
www.debruiloftfeestdj.nl

Dé bruiloft drive-in show van het Noorden

Jullie hebben trouwplannen en zoeken nu een Bruiloft DJ voor het huwelijksfeest? Bij De Bruiloft Feest DJ ben je aan het juiste adres! Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van Bruiloftshows maken de DJ's van De Bruiloft Feest DJ er een onvergetelijk feest van! Onze Bruiloftshows staan bekend als dé Bruiloft drive-in show van het noorden. Als romantiek, sfeer, kwaliteit én professionaliteit jullie aanspreken, kijk dan verder op onze website voor uitgebreide informatie.
 

Een drive-in show voor ieder budget

Wij bieden onze complete bruiloft drive-in shows inclusief DJ in 3 uitvoeringen: Basic, Deluxe en Exclusive. Iedere show biedt een perfecte uitstraling met ervaren DJ's, sfeervolle verlichting en een breed assortiment muziek waarmee aan jullie persoonlijke wensen wordt voldaan. Alle wensen voor jullie trouwfeest of bruiloft zijn dan ook bespreekbaar. Je kunt vrijblijvend een afspraak met ons maken.
 

Reacties van bruidsparen

Op onze website vind je de reacties van bruidsparen waar we eerder al de bruiloftsmuziek hebben mogen verzorgen. Heb je net als die andere bruidsparen interesse in de Bruiloft Feest DJ, vraag hier dan informatie aan of maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.
De Bruiloft Feest DJ
Ervaren bruiloft DJ's Basic bruiloftshow Deluxe bruiloftshow Exclusive bruiloftshow Stijlvolle aankleding Breed assortiment muziek Sfeervolle verlichting Kennismakingsgesprek
Placeholder
Social image

De Bruiloft Feest DJ

Ook vanavond zijn wij aanwezig bij het open huis van de vernieuwde Barnhouse en Vinylbar!! Een zeer geschikte locatie om een bruiloft, verjaardag, jubileum of bedrijfsfeest te vieren! Tot vanavond!!! Van 19.00 tot 23.00๐Ÿ˜‰

2 weken geleden
Social image

De Bruiloft Feest DJ

De werkplek voor vanavond!!๐Ÿคต๐Ÿ‘ฐ๐Ÿป๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰

3 weken geleden