Menu

De Heeren van Rinsma

Lijnbaan 7 Gorredijk
www.deheerenvanrinsma.nl

Kleding voor iedere gelegenheid

De Heeren van Rinsma: een Fashion factory van 1.250 m² herenmode. In dit oude fabriekspand is er kleding voor elke gelegenheid te vinden. 


Een breed scala trouwpakken te vinden in de tradionele ‘heerenkamer’ 

In de ‘Heerenkamer’, inderdaad de plek waar vroeger werd vergaderd en sigaren gerookt is nu een breed scala aan pakken te vinden. Trouwpakkenvan onder andere Immediate. Wilt u liever een trouwpak op maat? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak.


Helemaal naar wens te personaliseren

Ook accessoires en schoenen zijn in huis. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.
De Heeren van Rinsma
Mannenmode Schoenencollectie Gratis parkeren Creatief deskundig advies Drankje / koffie aan de bar Eigen naai-atelier
Placeholder
Social image

De Heeren van Rinsma

Beide werkzaam bij Rinsma, moeder en dochter. Vandaag is hét moment dat zij, Ellen en Mirthe, samen de kerstboom versieren. ✨ Zo is er maar één; dat heerlijke decembermoment🥂 Hét moment om eens helemaal uit te pakken. Hét moment om al jouw mooie eigenschappen in the spotlight te zetten. Let december sparkle!💫

2 dagen geleden
Social image

De Heeren van Rinsma

Hét moment om de kerstboom op te halen en je kerstinkopen te doen. Zo is er maar één; de heerlijke decembermaand. Hét moment om eens helemaal uit te pakken. Hét moment om al jouw mooie eigenschappen in the spotlight te zetten. Let december shine!

3 dagen geleden