Menu

De Heeren van Rinsma

Lijnbaan 7 Gorredijk
www.deheerenvanrinsma.nl

Kleding voor iedere gelegenheid

De Heeren van Rinsma: een Fashion factory van 1.250 m² herenmode. In dit oude fabriekspand is er kleding voor elke gelegenheid te vinden. 


Een breed scala trouwpakken te vinden in de tradionele ‘heerenkamer’ 

In de ‘Heerenkamer’, inderdaad de plek waar vroeger werd vergaderd en sigaren gerookt is nu een breed scala aan pakken te vinden. Trouwpakkenvan onder andere Immediate. Wilt u liever een trouwpak op maat? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak.


Helemaal naar wens te personaliseren

Ook accessoires en schoenen zijn in huis. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.
De Heeren van Rinsma
Mannenmode Schoenencollectie Gratis parkeren Creatief deskundig advies Drankje / koffie aan de bar Eigen naai-atelier
Placeholder
Social image

De Heeren van Rinsma

RINSMA MODEPLEIN X OMODA 🤩 | Vanaf 1 januari 2020 gaan de drie winkels en 28 medewerkers van Steenwijk Modeschoenen verder onder de naam van Omoda. Dus ook de shop-in-shops in onze winkels (Zij van Rinsma & De Heeren van Rinsma)! 😏 Klanten kunnen uitkijken naar een grote collectie schoenen en accessoires, die volledig beschikbaar is dankzij onze online shop. Is iets niet aanwezig in de winkel, dan kan Omoda het kosteloos al de volgende dag of in sommige gevallen dezelfde dag nog thuisbezorgen. Handig toch? 😄 Kortom dezelfde vertrouwde gezichten, maar een nóg breder assortiment! Wij zijn enthousiast, u ook? Jan & Riet Steenwijk, bedankt voor de fijne samenwerking de afgelopen jaren en gefeliciteerd met de overname!

1 jaar geleden
Social image

De Heeren van Rinsma

NIEUWE BINNENKOMERS 🤩 | Maak vandaag tijdens onze laatste Primeurdag kennis met de trends van het najaar. De ruitenpantalon bijvoorbeeld! PS: Het wordt vandaag weer HEET. 🔥 Gelukkig staat de airco aan én shop je - naast nieuwe collectie - ook nog steeds korte broeken met 25% korting. 🤑 SHOP THE LOOK Trui: Woolrich €149,95 http://bit.ly/2NFmM0D Pantalon: Mason €169,95 (laatste stuks) Schoenen: via Steenwijk Modeschoenen

1 jaar geleden