Menu

De Heeren van Rinsma

Lijnbaan 7 Gorredijk
www.deheerenvanrinsma.nl

Kleding voor iedere gelegenheid

De Heeren van Rinsma: een Fashion factory van 1.250 m² herenmode. In dit oude fabriekspand is er kleding voor elke gelegenheid te vinden. 


Een breed scala trouwpakken te vinden in de tradionele ‘heerenkamer’ 

In de ‘Heerenkamer’, inderdaad de plek waar vroeger werd vergaderd en sigaren gerookt is nu een breed scala aan pakken te vinden. Trouwpakkenvan onder andere Immediate. Wilt u liever een trouwpak op maat? Bij De Heeren van Rinsma zijn ze helemaal thuis in het aanmeten van het perfecte maatpak! Van een driedelig maatpak tot een casual kostuum, compleet gepersonaliseerd naar uw eigen smaak.


Helemaal naar wens te personaliseren

Ook accessoires en schoenen zijn in huis. Voor de finishing touch zijn er coupeuses aanwezig. Alles kan helemaal naar wens aangepast worden.
De Heeren van Rinsma
Mannenmode Schoenencollectie Gratis parkeren Creatief deskundig advies Drankje / koffie aan de bar Eigen naai-atelier
Placeholder
Social image

De Heeren van Rinsma

GEKLEED VOOR DE GELEGENHEID | FASHION TWINS 👬😃 Woonachtig in Amersfoort. Een bruiloft in Maastricht. Kleding kopen? Uiteraard in Gorredijk! 💪 Job (Links): Shirt Olymp: -1️⃣5️⃣% : €59,- Short Cast Iron: €79,95 Bretels Profuomo: €59,95 Thom (Rechts): Shirt Olymp - 1️⃣5️⃣% : €59,- Short Blue Industrie: €79,95 Bretels Profuomo: €59,95

1 dag geleden
Social image

De Heeren van Rinsma

MAARTEN VAN DER WEIJDEN | ELFSTEDENZWEMTOCHT De laatste loodjes voor Maarten van der Weijden. Wat een waanzinnige prestatie. Wij kunnen niet anders stellen dat we heel erg trots op hem én zijn resultaat zijn. Omdat wij graag maatschappelijk betrokken zijn, hebben wij hier ons steentje aan bijgedragen. Met als doel: kankeronderzoek stimuleren. Wij wensen Maarten heel veel succes de laatste loodjes en tot bij de finish!

1 dag geleden