Menu

Die Ene Dag

Molenweg 39 Nunspeet
www.dieenedag.nl

Gefeliciteerd, jullie hebben trouwplannen!

Samen trouwen, daar komt heel wat bij kijken. Jullie hebben er vast al over gefantaseerd hoe deze dag er voor jullie uit zou moeten zien. Wat jullie nodig hebben, is iemand die naar jullie luistert en van jullie bruiloft een onvergetelijk feest kan maken, waar natuurlijk ook een traantje bij weggepinkt mag worden. Een huwelijksceremonie met een gulle lach en een kleine traan.


Trouwceremonie

De trouwceremonie is een bijzonder moment en een huwelijk is het belangrijkste verbond wat geliefden met elkaar kunnen sluiten. Ik zou het een eer vinden wanneer ik een bijdrage mag leveren aan jullie mooiste dag! In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jullie wensen en komen we erachter wat jullie van mij verwachten. Als beëdigd trouwambtenaar mag ik jullie in iedere willekeurige gemeente in Nederland trouwen! 


Opnieuw 'ja' zeggen

Willen jullie elkaar voor de tweede keer het ja-woord geven ten overstaan van jullie eventuele kinderen, familie en vrienden? Samen met jullie ga ik ervoor zorgen dat er een schitterende speech komt, waarin jullie terugkijken op de jaren die achter jullie liggen en vooruitkijken naar dat wat misschien nog komen gaat. 
 

Muziek tijdens de ceremonie

Heb je al over de bruiloftmuziek nagedacht? Al van kleins af aan is Harriët Vijsma bezig met muziek. Al jong is ze begonnen met pianolessen en heeft in haar jonge jaren diverse hoofdrollen in amateur-musicals gespeeld. Ze heeft in die tijd lessen gevolgd op het gebied van zang en dans. Harriët heeft na haar musical avontuur in verschillende bands gezongen en hiervoor zelfs combolessen gevolgd bij Tino Duchateau. Tino kent Harriët als sinds hun jeugd en toen de "zingende BABS" hem vroeg haar te begeleiden op bruiloften hoefde hij niet lang na te denken. Zo'n prachtige stem is een feest om te begeleiden!
Die Ene Dag
Beëdigd trouwambtenaar Zingen tijdens de ceremonie Kennismakingsgesprek
Placeholder
Social image

Die Ene Dag

Nog een paar dagen genieten van onze vakantie met bijzonder vriendelijke mensen mooi weer en een totaal andere cultuur.

1 week geleden
Social image

Die Ene Dag

Mijn lieve papa is vandaag jarig. Heel fijn en bijzonder dit te vieren. ♥️ #family #feest #vieren #papa

3 weken geleden