Menu

Disco Service Apeldoorn

Rotstuin 4 Apeldoorn
www.discoservice.nl

De Bruiloft Discoshow

Disco Service Apeldoorn verzorgt al meer dan 25 jaar muziek op bruiloften en andere evenementen. Wij beschikken over ervaren en klantvriendelijke Dj’s, up-to-date professionele apparatuur, perfecte geluidskwaliteit en een zeer bijzondere dj booth. Dit alles maakt uw feest tot een groot succes. Vrijwel alle populaire muziek uit jaren 60,70,80,90 en nu zijn te vinden in de enorme muziek collectie. Een lekker blokje feilloos non stop gemixte hedendaagse hits maakt natuurlijk deel uit van de avond, tenminste als u dat wilt!

Onze discoshows zijn qua omvang, licht en geluid volledig aan te passen aan uw locatie. Dus u kunt bij ons slagen voor een kleine ingetogen opstelling tot aan een heus disco spektakel en alles daartussenin. Niet alleen de dansvloer, maar ook de rest van de locatie, en zelfs het buitenterrein kunnen wij sfeervol uitlichten.

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak in onze showroom. U wordt goed geïnformeerd over de diverse mogelijkheden en uw wensen worden dan besproken met de Dj die op uw feest ook gaat draaien. Naast een rondleiding door ons bedrijf is er ook ruim de mogelijkheid eens te kijken in onze zeer ruime muziek collectie.

Is er een Dj onverhoopt ziek, WIJ zorgen voor een professionele vervanger, dat noemen wij DJ garantie.

Veel A locaties hebben positieve ervaringen met Disco Service Apeldoorn en bevelen ons veelvuldig aan. Voor enkele van deze locaties bieden wij ook een op maat afgestemde discoshow aan. Wij zijn er trots op deze locaties als ambassadeur te hebben.

- Grand café De Wilde Pieters Apeldoorn
- Landgoed De Wipselberg Beekbergen
- De Woeste Hoeve Beekbergen
- Kasteel De Engelenburg Brummen
- Hofstede De Middelburg Bussloo
- De 4 Seizoenen Twello
Disco Service Apeldoorn
DJ garantie Professioneel apparatuur Licht en geluid
Placeholder
Social image

Disco Service Apeldoorn

Nu weer eens iets anders. Onze Ledstips kunnen natuurlijk ook worden toegepast in een reclame bord. Deze klant. www.alpenwijn.nl laat zien hoe dat moet.

3 dagen geleden
Social image

Disco Service Apeldoorn

Weer eens iets bijzonders. Showtec Airstrike. Deze komt uit de Event Sauna in Soesterberg waar vanaf komende vrijdag het NK aufguss wordt gehouden. Dus met recht een spoed reparatie. Met medewerking van de importeur Highlite hebben we het weer gefixt. Apparatuur gaat altijd kapot als het niet uitkomt, maar daar zijn wij weer voor. Op de foto Jori Bloem die hem nog even goed test voor hij hem weer gaat installeren.

5 dagen geleden