Menu

Five Star Limo

Eekstraat 14 Doesburg
www.fivestarlimo.nl

Speciaal trouwvervoer tegen aangenaam tarief

Bij Five Star Limo kan ieder bruidspaar zeer speciaal trouwvervoer huren tegen een heel aangenaam tarief. Wij bieden kwalitatief goed trouwvervoer aan met voertuigen die bijzonder zijn in Nederland, dus waar er geen twee van zijn, bijvoorbeeld de Clenet Series II Phaeton, een parelmoer witte cabrio met chromen zij-uitlaten. Dit is een echte droom trouwauto!


Jarenlang bestaan en ervaren chauffeurs

Maar ook voor een limousine kunt u bij ons terecht. Wij bieden het nieuwste type Lincoln Towncar stretch limousine aan in zowel wit als zwart. Dankzij ons jarenlange bestaan en onze ervaren chauffeurs weten we als geen ander hoe je voor gereden moet worden op de mooiste dag van jouw leven. De eerste indruk maak je maar één keer! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs op afspraak om de trouwauto's en limousines te bewonderen in onze showroom...we zijn je graag van dienst!
Five Star Limo
Trouwauto's Cabrio's Limousines Bezichtigen mogelijk Zelf rijden
Placeholder
Social image

Five Star Limo

Ready Or Not, Here I Come, You Can’t HIDE... met trots presenteren wij de enigste BLAUWE TROUW TRUCK van Nederland! Te bezichtigen op Het Gelders Trouwevent op zondag 29-09-2019

1 week geleden
Social image

Five Star Limo

Bruiloft in Doetinchem in prettige samenwerking met Vallei-Limousines. #trouwvervoer #limohuren

1 maand geleden