Menu

Five Star Limo

Eekstraat 14 Doesburg
www.fivestarlimo.nl

Speciaal trouwvervoer tegen aangenaam tarief

Bij Five Star Limo kan ieder bruidspaar zeer speciaal trouwvervoer huren tegen een heel aangenaam tarief. Wij bieden kwalitatief goed trouwvervoer aan met voertuigen die bijzonder zijn in Nederland, dus waar er geen twee van zijn, bijvoorbeeld de Clenet Series II Phaeton, een parelmoer witte cabrio met chromen zij-uitlaten. Dit is een echte droom trouwauto!


Jarenlang bestaan en ervaren chauffeurs

Maar ook voor een limousine kunt u bij ons terecht. Wij bieden het nieuwste type Lincoln Towncar stretch limousine aan in zowel wit als zwart. Dankzij ons jarenlange bestaan en onze ervaren chauffeurs weten we als geen ander hoe je voor gereden moet worden op de mooiste dag van jouw leven. De eerste indruk maak je maar één keer! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of kom eens langs op afspraak om de trouwauto's en limousines te bewonderen in onze showroom...we zijn je graag van dienst!
Five Star Limo
Trouwauto's Cabrio's Limousines Bezichtigen mogelijk Zelf rijden
Placeholder

Five Star Limo

Statement uitzending Opgelicht betreffende dubieuze limousineverhuurder. Vanuit ons en onze landelijke collega's / partners willen we een officieel statement plaatsen omtrent de limousine verhuurder die voor de 2e keer ter sprake komt in het programma Opgelicht. Wij nemen afstand van deze zogenaamde "collega" die misbruik maakt van onwetende klanten en ritten niet uitvoert en/of evt. betaalde borg niet terugbetaald. Door het gebruiken van misleidende bedrijfsnamen die op onze bedrijfsnamen lijken, probeert deze "collega" vals vertrouwen te wekken. Wij willen u dan ook graag waarschuwen aangezien deze "collega" onder meerdere bedrijfsnamen actief is en wij regelmatig klanten telefonisch en per mail spreken over de wantoestanden van deze persoon. Wij helpen graag met het zoeken naar een oplossing in dit soort situaties, maar wees bedacht bij het reserveren van een limousine en kijk altijd even naar recensies van 1 van onze collega's. Vanavond, 23 april, om 21:30 uur zal de uitzending op Nederland 1 worden uitgezonden.

1 dag geleden
Social image

Five Star Limo

Wij zijn er klaar voor!! Vandaag tot 17:00 uur Classic Cars, Vintage Mode, 50’s Decor and more...

2 dagen geleden