Menu

Foto Caroline

Jachtlaan 21 Tollebeek
www.fotocaroline.nl

Trouwreportages

Een trouwreportage is geen alledaags gebeuren. Caroline plaatst de mens centraal waardoor fotograferen ontspannen en plezierig wordt. Dat is terug te zien in de foto's. Heldere afspraken vooraf voorkomen verrassingen en zorgen voor tevredenheid. Caroline van der Sterre is afgestudeerd aan de Fotovakschool en heeft een eigen studio in Tollebeek, Noordoostpolder.

Totaalproducten

Caroline verzorgt graag totaalproducten. Uw bruidsreportage verwerkt ze in een professioneel album, zowel ingeplakt als in diverse digitale uitvoeringen. Uitvergrotingen, afdrukken op canvas en complete inlijstingen in allerlei soorten en maten behoren ook tot de mogelijkheden. Caroline wil met alle plezier vrijblijvend adviseren.

Neem vrijblijvend contact met mij op

Bent u nieuwsgierig geworden of heeft u nog vragen? Wilt u extra informatie of al een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan gerust contact met me op. 
Foto Caroline
Trouwreportage op DVD Reportage met trouwalbum Foto op canvas Complete inlijsting
Placeholder
Social image

Foto Caroline

Het is (te) lang geleden dat Foto Caroline iets van zich heeft laten horen. Nou hier ben ik dan...... Voor mijn klanten heb ik een leuke actie. Heb je bij mij een trouwreportage laten maken heb je nu de mogelijkheid om al jullie foto’s op hoge resolutie te kopen voor een klein bedrag. Interesse stuur mij een pb. Deze actie is ook voor andere reportages.

3 maanden geleden
Social image

Foto Caroline

9 maanden geleden