Menu

Fotodoos

Tweede Laurierdwarsstraat 44- 1 Amsterdam
www.fotodoos.nl

Photobooth huren voor jouw bruiloft!

Jouw trouwdag op een hilarische manier vastgelegd met een fotohokje of photobooth. Wat zijn hier de voordelen van? Je ontvangt van ons beleving, een uniek gastenboek en een fotostripje als bedankje voor je gasten. Allemaal natuurlijk in de stijl van jullie mooiste dag. Laat je overtuigen!


Een photobooth maakt het plaatje compleet

Jouw trouwdag is één van de mooiste dagen uit je leven. Samen met je dierbaren de liefde vieren! Deze dag moet natuurlijk zo goed mogelijk vastgelegd worden. Niet alleen de ceremonie en de receptie, maar ook het avondfeest. En laat een photobooth huren voor je bruiloft nou de ideale manier zijn om de leukste en meest hilarische herinneringen vast te leggen! De hele avond lekker photobooth foto's maken, met een origineel gastenboek vol mooie plaatjes als resultaat. Het tweede fotostripje mogen jouw gasten mee naar huis nemen als bedankje. Een photobooth op je bruiloft maakt het plaatje compleet. 


Wat is er inbegrepen bij een photobooth van Fotodoos?

Bij het organiseren van een bruiloft moet er veel geregeld worden. Bij Fotodoos bieden we je dan ook graag een totaalpakket aan, zodat je zorgeloos kunt genieten van jouw grote dag. Ben je van plan een photobooth te huren bij Fotodoos? Dan is het volgende altijd inbegrepen:
  • Gastenboek
  • Foto's digitaal
  • Enthousiaste host
  • Attributen
  • Uniek fotokader
  • Onbeperkt printen​
  • Photobooth achtergrond
  • Transport in NL
Benieuwd of we een photobooth vrij hebben op jullie bruiloft? Bekijk de beschikbaarheid op onze website.

Adres in Amsterdam:
Tweede Laurierdwarsstraat 44-1
1016 RB Amsterdam
Fotodoos
Photobooth huren Gastenboek Bedankjes In eigen stijl Classic fotohokje Vintage fotohoek Moderne photobooth Magische spiegel
Placeholder

Fotodoos

Slechte service en onredelijke mensen. Liegen en bedriegen kunnen ze goed hier. Doe jezelf een plezier en huur ergens anders een fotodoos!

2 jaren geleden