Menu

Het Koloniekerkje

Koningin Wilhelminalaan 51 Wilhelminaoord
www.koloniekerkje.nl

Uw bruiloft op één locatie

Het Koloniekerkje is een bijzondere trouwlocatie op de grens van Friesland, Drenthe en Overijssel. De locatie bestaat uit het monumentale kerkje, het natuurrijke bosveld in de open lucht en de sfeervol ingerichte schuur. Zowel het burgerlijk huwelijk als de kerkelijke inzegening kan voltrokken worden op deze schitterende locatie. Ook de receptie, het huwelijksdiner en het feest kunnen hier plaatsvinden waardoor de gehele bruiloft op één locatie gehouden kan worden. 


Exclusief voor jullie trouwdag

Naast dat jullie elkaar het ja-woord kunnen geven in de kerk, kan er ook buiten getrouwd worden of kun je gaan voor een barn-wedding. Een bruidspaar dat trouwt in het Koloniekerkje heeft de trouwlocatie helemaal voor zichzelf. Een prachtige trouwlocatie waar jullie bruiloft besloten en privé én tegelijkertijd ‘op de ruimte’ is. Er is ruimte voor 200 bruiloftsgasten met voldoende parkeergelegenheid bij het kerkje. 
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Het Koloniekerkje biedt alle faciliteiten die je wenst voor je mooiste dag. Denk hierbij aan catering, aankleding, versiering en alles wat verder nodig is voor jullie feest. De beheerders, Jose en Michiel, denken flexibel en enthousiast mee om zo jullie plannen mogelijk te maken en een bijzondere bruiloft te organiseren. Neem vrijblijvend contact op voor een rondleiding over de locatie en kom erachter hoe uniek jullie bruiloft kan zijn. 
Het Koloniekerkje
3 sfeervolle locaties Burgerlijk huwelijk Kerkelijk huwelijk Receptie - diner - feest Buiten trouwen Barn-wedding Besloten en priv├ę Ruimte voor 160 gasten Aankleding - versiering Locatie bezichtigen Binnen- en buitenlocatie
Placeholder
Social image

Het Koloniekerkje

Mooie foto van een buitenceremonie bij ons! Gemaakt door Oliva fotografie Oliva Fotografie

5 dagen geleden
Social image

Het Koloniekerkje

Vandaag trouwen Martijn en Saskia bij ons! Mooi stel en mooi gezin geniet van de dag! De zon schijnt, vrienden en familie zijn er. De ceremonie kan beginnen!

1 week geleden