Menu

Hippe Handdoeken

Smalle Weegbree 3 Wolvega
www.hippehanddoeken.nl

De webshop met gepersonaliseerde bedankjes en cadeaus

Onze hippe handdoeken, badjassen of strandlakens zijn leuk om het bruidspaar mee te verrassen. Een set geborduurd met namen, initialen (Mr. & Mrs.) en datum of een andere toepasselijke kreet. Wij borduren namen, logo of vignet op badjassen, handdoeken, douche- of badlakens. De badjas kan aan de voor en rugzijde geborduurd worden. Fijn om een badjas of handdoek zo tot een persoonlijk cadeau te maken. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven!
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op HippeHanddoeken.nl bieden wij mooie badlakens, strandlakens en badjassen aan, van goede kwaliteit. Daarnaast vinden wij het een uitdaging om de unieke handdoeken zo af te leveren dat jij niet alleen iets hips krijgt, maar het vooral ook een cadeautje voor jou is! Meer informatie? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via de formulieren. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.
Hippe Handdoeken
Bedankjes Geborduurde handdoeken Geborduurde badjassen Personaliseren
Placeholder
Social image

Hippe Handdoeken

Hoge kortingen bij Hippe Handoeken! Wees snel en bestel een pakket handdoeken of washandjes tegen een erg aantrekkelijke prijs. Op is op! 👉 http://bit.ly/hippehanddoekensale

2 dagen geleden

Hippe Handdoeken

Oma's wijze raad Hippe Tips Zet donker badtextiel een nacht in lauwwarm water met een scheutje azijn. Spoel het hierna goed uit. Vervolgens was je het badtextiel op het ‘bonte was programma’ op 60 graden Celsius. Door dit te doen worden de kleuren van de handdoeken en badjassen vaster. Cawö producten zijn kleurvast tot 60 graden Celsius. Zorg voor het behoud van het badtextiel dat de wastrommel vol is. Dit behoudt de zachtheid van het katoen. Ook voorkomt dit onnodige wrijving van de vezels met de wastrommel. Vermijd het gebruik van wasverzachter. Het badtextiel wordt slechts een fractie zachter, maar neemt veel minder vocht op. Knip lussen gewoon af. Ga niet aan een draadje trekken, want hierdoor ontstaan halen in de handdoeken.

2 dagen geleden