Menu

Hippe Handdoeken

Smalle Weegbree 3 Wolvega
www.hippehanddoeken.nl

De webshop met gepersonaliseerde bedankjes en cadeaus

Onze hippe handdoeken, badjassen of strandlakens zijn leuk om het bruidspaar mee te verrassen. Een set geborduurd met namen, initialen (Mr. & Mrs.) en datum of een andere toepasselijke kreet. Wij borduren namen, logo of vignet op badjassen, handdoeken, douche- of badlakens. De badjas kan aan de voor en rugzijde geborduurd worden. Fijn om een badjas of handdoek zo tot een persoonlijk cadeau te maken. Leuk om te krijgen, maar ook leuk om te geven!
 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Op HippeHanddoeken.nl bieden wij mooie badlakens, strandlakens en badjassen aan, van goede kwaliteit. Daarnaast vinden wij het een uitdaging om de unieke handdoeken zo af te leveren dat jij niet alleen iets hips krijgt, maar het vooral ook een cadeautje voor jou is! Meer informatie? Dan kun je gerust contact met ons opnemen via de formulieren. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.
Hippe Handdoeken
Bedankjes Geborduurde handdoeken Geborduurde badjassen Personaliseren
Placeholder
Social image

Hippe Handdoeken

vegan life nu verkrijgbaar

5 dagen geleden

Hippe Handdoeken

nu verkrijgbaar; Vegan Life handdoeken en baddoeken, badtextiel van 100% plantaardige materialen. Veganisme, een levensstijl die niet meer weg te denken valt uit het heden- daagse leven! Vossen is dan ook super trots dat ze ’s wereld eerste gecertificeerde veganistische collectie badtextiel op de markt mogen brengen.

5 dagen geleden