Menu

Huis Verwolde

Jonker Emilelaan 4 Laren
www.glk.nl

Trouwen op een stijlvolle en romantische locatie

Landgoed Verwolde is een edelmanshuis uit de 18e eeuw en is in geheel originele staat bewaard gebleven. Het schitterende landgoed wordt omringd door een groot park met verschillende gazons. Verwolde biedt alles voor een complete trouwdag. U kunt trouwen in de Oranjerie, maar buiten trouwen in de prachtige tuin is ook mogelijk. Op maandag en vrijdag zijn huis en park gelosten en heeft u de locatie geheel exclusief voor uw gezelschap. 


Graag maken wij met u een afspraak!

Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. In een later stadium overlegt u met onze vaste cateraar de invulling van de horeca. Ook de enscenering van de huwelijksopstelling buiten regelt u met hen. Receptie, diner, avondfeest en partijen zijn ook mogelijk in de Oranjerie met de daar omliggende gazons. Afhankelijk van de omvang en het gezelschap worden pagdetenten en/of extra luifels aan het gebouw gezet. Deze zijn op aanvraag. 
Huis Verwolde
Trouwen in de Oranjerie Buiten trouwen Aansnijden bruidstaart Champagnetoost Receptie Huwelijksdiner Avondfeest Bruidsreportage Maatwerk Locatie bezichtigen
Placeholder
Social image

Huis Verwolde

BLOEIENDE HEIDE - De heide staat vol in bloei. Bekijk hier het prachtige paarse tapijt van de Zilvense heide op de Loenermark.

1 dag geleden
Social image

Huis Verwolde

GENIETEN - Achter Winterswijk ligt een uniek stukje Nederland. Weilanden met houtwallen er omheen, akkers met graan en stukjes bos vormen een mooi kleinschalig landschap, waar veel dieren leven. In de zomer kun je genieten van de veldbloemen. In dit bosrijke landschap liggen een aantal oude boerderijen. Ga er ook eens kijken en geniet van de prachtige natuur rondom deze scholtegoederen. Zie https://bit.ly/2YtCWvN

2 dagen geleden