Menu

Huis Verwolde

Jonker Emilelaan 4 Laren
www.glk.nl

Trouwen op een stijlvolle en romantische locatie

Landgoed Verwolde is een edelmanshuis uit de 18e eeuw en is in geheel originele staat bewaard gebleven. Het schitterende landgoed wordt omringd door een groot park met verschillende gazons. Verwolde biedt alles voor een complete trouwdag. U kunt trouwen in de Oranjerie, maar buiten trouwen in de prachtige tuin is ook mogelijk. Op maandag en vrijdag zijn huis en park gelosten en heeft u de locatie geheel exclusief voor uw gezelschap. 


Graag maken wij met u een afspraak!

Wij maken graag een afspraak met u om uw wensen te inventariseren. In een later stadium overlegt u met onze vaste cateraar de invulling van de horeca. Ook de enscenering van de huwelijksopstelling buiten regelt u met hen. Receptie, diner, avondfeest en partijen zijn ook mogelijk in de Oranjerie met de daar omliggende gazons. Afhankelijk van de omvang en het gezelschap worden pagdetenten en/of extra luifels aan het gebouw gezet. Deze zijn op aanvraag. 
Huis Verwolde
Trouwen in de Oranjerie Buiten trouwen Aansnijden bruidstaart Champagnetoost Receptie Huwelijksdiner Avondfeest Bruidsreportage Maatwerk Locatie bezichtigen
Placeholder
Social image

Huis Verwolde

Gebrandschilderd raam in de schuilkapel van kasteel Cannenburch

7 uur geleden
Social image

Huis Verwolde

2018 IS UITGEROEPEN TOT HET EUROPEES JAAR VAN HET CULTUREEL ERFGOED - Een goede aanleiding om elke maand een bijzondere plek of fenomeen in Gelderland uit te lichten. In december staat het coulissenlandschap in de Achterhoek centraal. Dat prachtige landschap kenmerkt zich door hoge akkers, parkachtig bos, houtwallen, beken, kruidenrijke bermen en lage weilanden. Helaas zien we dat dit landschap onder druk staat. GLK zet zich daarom al jarenlang voor behoud en goed beheer. Rondom kasteel Vorden en de Kieftskamp is het landschap verfraaid met parkachtige stijelementen als lanen en grachten. Rond Winterswijk wordt gewerkt aan het schraal maken van vroegere agrarische percelen zodat het bloemrijk grasland hier kan terug keren.

9 uur geleden