Menu

Trouwjurken van Maggie Sottero

De collecties van de Maggie Sottero trouwjurken zijn werkelijk prachtig! Maggie Sottero is een Amerikaans bruidsmodemerk. De stijl van de trouwjurken kenmerkt zich door een brede variatie, zoals  romantische, glamour en chique trouwjurken. En omdat geen bruid gelijk is qua figuur en smaak, zeggen ze bij Maggie Sottero dat ze voor iedere bruid wel een trouwjurk hebben. Uiteraard vinden zij dat iedere bruid zo'n mooie trouwjurk van Maggie Sottero verdient. Waar de meeste bruidjes van dromen heeft Maggie Sottera! Een droom wordt werkelijkheid!

Trouwjurken Maggie Sottero

Sissy trouwjurk

​Maggie Sottero is al meerdere keer beloond met een award voor een collectie trouwjurken. Het zijn dan ook geen doorsnee collecties, de meeste bruidsjurken zijn al ware kunstwerken op zich. De trouwjurken zijn dan ook erg herkenbaar en onderscheiden zich van de collecties van andere merken trouwjurken.

Maggie Sottero trouwjurken
 

De afwerking van de trouwjurken

De trouwjurken van Maggie Sottero zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ze zijn ook nog eens van zeer hoogwaardige stoffen gemaakt. Er wordt ook aandacht gegeven aan elk detail van de jurk. De collecties zijn prachtig bewerkt met Swarovski kristallen en er wordt veel met kant gewerkt.  De modellen zijn zo gemaakt dat elk figuur mooi uit komt. De trouwjurken hebben een perfecte pasvorm.

Maggie Sottero trouwjurken

Trouwen in een jurk van Maggie Sottero
 

Trouwjurken met een maatje meer

Maggie Sottero heeft ook een schitterende collectie trouwjurken voor een bruidje met een maatje meer. Op deze manier laten ze dan ook weer zien, dat zij een trouwjurk hebben voor iedere bruid. Groot, klein, maatje meer, zij vinden dat iedere bruid een schitterende jurk verdiend. Hieronder zie je dan ook de trouwjurken die verkrijgbaar zijn in de grotere maten en zeg nou zelf...... Ze zijn werkelijk schitterend!

Trouwjurken met een maatje meer

Grote maten trouwjurken

Grote maten trouwjurkenTrouwjurken met een maatje meer

Trouwjurken met een maatje meer

Trouwjurken met een maatje meer
 

De trend: Boho Chic

Ook dit jaar hebben ze zich bij Maggie Sottero gericht op de Bohemian ook wel boho Chic genoemd. Dat is dus nog steeds een trend. De prachtige romantische vintage trouwjurken, en met de daarbij horende bruidskapsels met bloemen in het haar... Zo is het plaatje dan ook helemaal compleet, waar je helemaal bij weg kunt dromen. Het ziet er allemaal heel romantisch uit. Als je de jurken op deze pagina ziet, begrijp je dan ook helemaal wat ik bedoel..... 

Vintage trouwjurken

Vintage trouwjurken

Boho Chic trouwjurk

Sissy trouwjurk
 

Maggie Sottero wereldwijd populair

De bruidsjurken van Maggie Sottero behoren tot de meest populaire en gewilde jurken bij bruiden in de hele wereld, seizoen na seizoen. Het merk blijft dan ook trouw aan de gepassioneerde ontwerpers die elk seizoen weer voor een schitterende collectie zorgen. De jurken zijn geschikt voor elke bruid: lang, kort, smal, grote maten, etc. Alle jurken zijn in verschillende lengtes en verkrijgbaar en een groot aantal ook in een maatje meer.

Maggie Sottero trouwjurken

Maggie Sottero trouwjurken

Maggie Sottero trouwjurken
 

In een trouwjurk van Maggie Sottero trouwen

Zoals je ziet op de foto's op deze pagina, maak je echt indruk op alle gasten als je in een trouwjurk van Maggie Sottero gaat trouwen. Trouwen doe je als het goed is maar 1 keer, dus als jij indruk wilt maken met een unieke jurk, zou je zomaar eens voor een jurk van Maggie Sottero kunnen kiezen. 

Bruidsjurk

Boho Chic trouwjurk

Zeemeerminnen trouwjurk

Bruidsjurk Boho Chic

Bruidsmodewinkels Overijssel