Menu

Jantina Scheltema

Reeweg 30 Nes-Ameland
www.amelandfoto.nl

Fotograaf door heel Nederland en daarbuiten

Ik ben Jantina Scheltema en ik fotografeer bruiloften, portretten, geef workshops en run een gezellige fotostudio op Ameland. Ik woon op dat prachtige eiland, maar werk door heel Nederland en daarbuiten. Ik reis graag en veel en voor je het weet ben ik bij je in de buurt. A little piece of Ameland on your doorstep. 

Bijzondere momenten vastleggen

Mijn knietjes in het zand of gras en voor mijn lens een bruid samen met haar vader. Ze lachen nog eens naar elkaar. De bruidegom kijkt zenuwachtig of ze er al aan komt. Vader pakt de bruid haar arm. "De ceremonie kan beginnen". 'Zo’n moment, daar doe ik het voor'.
Jantina Scheltema
Reportages door heel NL Reportage in buitenland Workshops
Placeholder

Jantina Scheltema

IJsland is één van de weinige landen waar ik vaker geweest ben én die nog steeds op mijn to-go-lijstje staat. Ik ra… https://t.co/bB9oTC1zkK

1 week geleden
Social image

Jantina Scheltema

Eind februari begint er weer een foto cursus! In vijf avonden leer ik je je camera en de instellingen ervan kennen. Je leert goed belichte, scherpe foto’s maken en je gaat creatief aan de slag met scherptediepte en compositie. Tijdens de avonden behandelen we theorie en krijg je voor thuis een opdracht mee zodat je de theorie gelijk in praktijk kunt brengen. De data zijn: 27 februari, 6, 14, 20 en 27 maart. De prijs voor deze cursus is 99 euro. De avonden starten in Nes om 19.30 uur Als je vragen hebt óf je op wilt geven, dan hoor ik graag van je!

1 week geleden