Menu

Kaartje2go

Visschersplein 160 Utrecht
www.kaartje2go.nl

Trouwkaarten: stijlvol, origineel en uniek!

De trouwdag is een speciale gebeurtenis in jullie leven. Je geeft elkaar het ja-woord en jullie beloven elkaar voor eeuwig trouw. Bij zo’n speciale en belangrijke dag hoort natuurlijk een unieke trouwkaart. En wat is er nou origineler dan zelf een trouwkaart te ontwerpen en te maken?
 

​Trouwkaarten zelf maken

Bij Kaartje2go maak je heel gemakkelijk je eigen trouwkaart. Je bewerkt de kaart met je eigen foto’s en tekst en voegt zelf eenvoudig de mooiste kaders en figuren toe. Zo kom je tot een originele en stijlvolle trouwkaart, die perfect bij jullie past. Nieuwsgierig hoe jullie trouwkaart er in het echt uit zal komen te zien? Vraag dan een gratis proefdruk aan! Al 22.113 getrouwde stellen gingen jullie voor!
 

Voordelen Kaartje2go:

  • Beste getest
  • Gratis proefdruk
  • Gratis enveloppen
  • Gratis verzending
  • Hoogste kwaliteit
Kaartje2go
Standaard trouwkaarten Kaarten zelf ontwerpen Trouwkaarten met foto Save the Date kaarten Gratis proefdruk Bedankjes bruiloft
Placeholder
Social image

Kaartje2go

Wat leuk dat je nu bij een kaart een reep chocolade mee kunt sturen. Gisteren kreeg ik deze foto van een blije ontvangster! En de tekst op de kaart vond ze heel erg toepasselijk :) https://www.kaartje2go.nl/beterschapskaarten/kaart/beterschap-chocolade-stelt-geen-stomme-vragen

2 dagen geleden
Social image

Kaartje2go

Morgen is het Prinsjesdag. Nu alvast uitgelekt: een meevaller voor jouw begroting van 10% korting op alle kaarten! Gebruik actiecode MEEVALLER in je winkelmandje. * Geldig t/m zondag 23 september.

4 dagen geleden