Menu

Kevermobiel

Simon Vestdijkstraat 13 Hengelo
www.kevermobiel.nl

VW kever cabriolets in de verhuur

Wij verhuren prachtige VW kever cabriolets uit de jaren 70 voor bruiloften en andere partijen. U mag in onze cabrio's zelf rijden of als dat gewenst is kunt u ook een cabrio huren met chauffeur. Alle trouwauto's zijn in showroomstaat en perfect onderhouden. Bijna alle kleuren zijn leverbaar, we hebben namelijk maar liefst 35 kever cabriolets in de verhuur. We verhuren ook een kever cabriolet 1303 in crème wit met zwart interieur. Ook hebben we 12 klassieke VW busjes te huur, type T2 en nu ook een T1 spijlbus. Uniek in Nederland: onze kever limousine (verlengde kever). 


Verhuur door heel Nederland

Kevermobiel verhuurt de kever cabriolets door heel Nederland, maar ook over de grens. Laat u rijden voor een vaste all-in prijs of rij zelf en maak gebruik van onze unieke ophaalservice, waarbij u 's avonds geen omkijken meer naar de trouwauto heeft.
Kevermobiel
Verhuur door heel NL VW Kever cabriolets Kever limousine Zelf rijden Met chauffeur Vaste all-in prijs Ophaalservice
Placeholder
Social image

Kevermobiel

Het dak is gemonteerd incl de binnen verlichting die in de hemel gemonteerd word, deze vroege kever cabrio hebben die nog niet in de binnenspiegel zitten.

6 dagen geleden
Social image

Kevermobiel

Ook deze 1964 kever cabrio krijgt een nieuw dak, incl al het houtwerk nieuw en ook het frame is gepoedercoat. Vrijdag a.s word het dak gemonteerd .

1 week geleden