Menu

Kevermobiel

Simon Vestdijkstraat 13 Hengelo
www.kevermobiel.nl

VW kever cabriolets in de verhuur

Wij verhuren prachtige VW kever cabriolets uit de jaren 70 voor bruiloften en andere partijen. U mag in onze cabrio's zelf rijden of als dat gewenst is kunt u ook een cabrio huren met chauffeur. Alle trouwauto's zijn in showroomstaat en perfect onderhouden. Bijna alle kleuren zijn leverbaar, we hebben namelijk maar liefst 35 kever cabriolets in de verhuur. We verhuren ook een kever cabriolet 1303 in crème wit met zwart interieur. Ook hebben we 12 klassieke VW busjes te huur, type T2 en nu ook een T1 spijlbus. Uniek in Nederland: onze kever limousine (verlengde kever). 


Verhuur door heel Nederland

Kevermobiel verhuurt de kever cabriolets door heel Nederland, maar ook over de grens. Laat u rijden voor een vaste all-in prijs of rij zelf en maak gebruik van onze unieke ophaalservice, waarbij u 's avonds geen omkijken meer naar de trouwauto heeft.
Kevermobiel
Verhuur door heel NL VW Kever cabriolets Kever limousine Zelf rijden Met chauffeur Vaste all-in prijs Ophaalservice
Placeholder
Social image

Kevermobiel

Te koop vw kever cabrio 1966 in mooie staat, Californiƫ import, auto heeft geen tectyl, alles is in kleur, 1300 cc, stof dak is als nieuw binnen en buiten. Prijs 20.500 We hebben nog 25 kever cabrio s te koop, de betere klasse zie ook www.kevermobiel.nl of bel 06-20927119

2 maanden geleden
Social image

Kevermobiel

2 maanden geleden