Menu

Kevermobiel

Simon Vestdijkstraat 13 Hengelo
www.kevermobiel.nl

VW kever cabriolets in de verhuur

Wij verhuren prachtige VW kever cabriolets uit de jaren 70 voor bruiloften en andere partijen. U mag in onze cabrio's zelf rijden of als dat gewenst is kunt u ook een cabrio huren met chauffeur. Alle trouwauto's zijn in showroomstaat en perfect onderhouden. Bijna alle kleuren zijn leverbaar, we hebben namelijk maar liefst 35 kever cabriolets in de verhuur. We verhuren ook een kever cabriolet 1303 in crème wit met zwart interieur. Ook hebben we 12 klassieke VW busjes te huur, type T2 en nu ook een T1 spijlbus. Uniek in Nederland: onze kever limousine (verlengde kever). 


Verhuur door heel Nederland

Kevermobiel verhuurt de kever cabriolets door heel Nederland, maar ook over de grens. Laat u rijden voor een vaste all-in prijs of rij zelf en maak gebruik van onze unieke ophaalservice, waarbij u 's avonds geen omkijken meer naar de trouwauto heeft.
Kevermobiel
Verhuur door heel NL VW Kever cabriolets Kever limousine Zelf rijden Met chauffeur Vaste all-in prijs Ophaalservice
Placeholder
Social image

Kevermobiel

Perfect gerestaureerd 66 er kever cabrio aan de klant afgeleverd . Deze is in opdracht gebouwd, bijna alles nieuw, dak, interieur, lak binnen buiten en onder de auto, geen tectyl meer gebruikt, gereviseerde motor en versnellingsbak. Echte white wall banden, alle lagers nieuw, en er is zelfs een tripmaster gemonteerd dit is een zeldzaam accessoire waarbij de teller ook een dag teller heeft. #kever cabrio 1966

2 dagen geleden
Social image

Kevermobiel

Mooie Karmann ghia cabrio 1973 uit Texas komt over 4 weken binnen

1 maand geleden