Menu

Kim Kroeze Fotografie

Keverkleuven 10 Assen
www.kimkroeze.nl

Wauw! Dat meen je niet... Jullie gaan trouwen?!

Maar dat is fantastisch nieuws! En wat zal dat een fantastische dag gaan worden. Een dag vol van herinneringen. Een bijzondere trouwjurk van jou en een geweldig trouwkostuum van hem. Familie en vrienden die jullie een warm hart toedragen. De perfecte trouwlocatie waar het huwelijk plaats gaat vinden. De trouwringen met speciale betekenis voor jullie. En natuurlijk…..het moment waarom alles draait….het uitspreken van de liefde voor elkaar door het JA woord te geven. Deze speciale dag zou ik heel graag met jullie meebeleven door alles wat jullie belangrijk vinden vast te leggen in een bruidsreportage!
 

Een ongedwongen trouwreportage

Natuurlijk is het belangrijk om te weten hoe ik te werk ga en wat voor persoon ik ben. Om te kijken of ik deze dag vast kan leggen op de foto’s zoals jullie het hebben bedoelt en beleefd. Ik heb een spontaan karakter en mijn manier van werken is ongedwongen. De liefde en plezier staan voor mij voorop en dat zal zeker te zien zijn op de foto’s. Mocht je denken ‘zij past bij ons’ en ben je nieuwsgierig geworden hoe het verder gaat dan kan je contact met mij opnemen voor een kennismakingsgesprek bij mij thuis. We nemen dan jullie wensen door en ik kan aangeven wat ik voor jullie kan betekenen. Dit alles zal worden vastgelegd in een op maat gemaakte offerte. Als jullie dan tegen mij JA zeggen dan volgt 4 weken voor de trouwdatum een nieuwe afspraak. Dan kom ik bij jullie thuis om alles in detail door te spreken en dan kunnen we eventueel ook gezamenlijk de locaties gaan bekijken. 
 

Trouwalbum

Later nog eens terug kijken op deze dag vol herinneringen, speciale momenten, de lach en misschien ook een traan?! Dat kan door de bruidsreportage in een mooi trouwalbum door mij te laten verzorgen. De mogelijkheden zijn legio: een Palazzo album of een digitaal album. Speciale wensen? Laat het mij weten en jullie zullen ook mijn creatieve kant ontdekken. Misschien tot snel zodat ik jullie op weg kan helpen naar deze onvergetelijke dag! 
 

Meer weten?

Naast trouwreportages doe ik ook o.a. portret, baby, zwangerschap fotografie en nog veel meer. Kijk op www.kimkroeze.nl voor mijn portfolio. Wil je meer informatie over de mogelijkheden en prijzen neem dan gerust contact op met mij.
Kim Kroeze Fotografie
Trouwreportage op USB Reportage met trouwalbum Kennismakingsgesprek
Placeholder

Kim Kroeze Fotografie

Vacature - Restaurant-Zalen van Veen Assen (Witten) Drenthe https://t.co/LWZkcOeEBN

2 dagen geleden

Kim Kroeze Fotografie

Gezellig met Robin bioscoopje pakken en natuurlijk #thelionking #dnk — kijkt naar The Lion King bij DNK - De Nieuwe… https://t.co/zKKLDu5fD8

5 dagen geleden