Menu

Lijn 10

Nieuwstraat 12 Zuidhorn
www.lijn-10.nl

Mag ik jullie verhaal vastleggen? 

Ik leg als bruidsfotograaf jullie verhaal vast in een waardevolle blijvende herinnering. Hierbij werk ik zoveel mogelijk op de achtergrond. Dit betekent dat jullie niet, of zo min mogelijk, mijn aanwezigheid zullen ervaren. Tijdens de locatieshoot werk ik op een niet geregisseerde manier en vraag ik jullie niet om gekke houdingen of poses aan te nemen. Het liefst werk ik dan ook met natuurlijke spontane houdingen en laat ik dit terugkomen in de trouwreportage. Voor mij is het namelijk erg belangrijk dat jullie jezelf herkennen in de reportage. De foto’s worden liefdevol, puur en romantisch.
 

Uniek en op maat gemaakt bruidswerk

Als wedding florist ben ik, Marjolijn, gespecialiseerd in het maken van bruidswerk / trouwbloemwerk. Door mijn specialisatie heb ik veel ervaring in het maken van verschillende stijlen en soorten bruidsboeketten. Mijn manier van werken kenmerkt zich door mijn persoonlijke aanpak, waarbij ik onder andere kijk naar de persoonlijkheid van de bruid. Het eindresultaat is dan ook een weerspiegeling van haar persoonlijkheid. Samen met jullie kijk ik naar de door jullie gewenste stijl van het bruidswerk en het thema dat jullie voor de huwelijk in gedachten hebben. Hierbij geef ik advies over welke bloemen er goed bij jullie stijl en thema passen. In overleg wordt alles stap voor stap doorgenomen om tot uniek, exclusief en op maat gemaakt bruidswerk te komen!

Mijn werkwijze als wedding florist en fotograaf kenmerkt zich door mijn persoonlijke manier van werken, aandacht, kwaliteit, kennis en creativiteit. 
Lijn 10
Bruidswerk Corsages Polscorsage Haarstyling Autodecoratie Styling / decoratie locatie Bruidsfotografie Trouwalbum Wedding Box USB Box
Placeholder
Social image

Lijn 10

BELLY PHOTOGRAPHY | Ik hou zo ontzettend van natuurlijk licht! . . . Wil jij ook een zwangerschapsreportage? Mail mij dan voor de mogelijkheden! www.lijn-10.nl Met de mooie @Marlieke Chambone-Noord

2 jaren geleden
Social image

Lijn 10

Vorige week zaterdag mocht ik op een prachtige locatie voor H&I deze bruiloft aankleden met bruidswerk én ik mocht de hele dag vast leggen!

2 jaren geleden