Menu

Limousine Service Groningen

Protonstraat 24 Groningen
www.limousineservicegroningen.nl

Limousine huren bij Limousine Service Groningen

Op zoek naar een prachtige limousine? Welkom bij dé limousine verhuur specialist. Wij zijn het juiste adres voor het huren van de mooiste, langste en meest exclusieve limousines voor iedere gelegenheid!


Topkwaliteit

Wellicht ken je onze limousines van verschillende televisie programma’s waaraan wij meegewerkt hebben zoals bijvoorbeeld “Het Familiediner” en “Mijn Tent Is Top”. Bij ons een limousine huren betekend dat je gaat voor topkwaliteit. Wij gebruiken uitsluitend de aller mooiste en nieuwste limousines die je voor een ongelooflijk scherp tarief kunt huren. De chauffeurs van Limousine Service Groningen zijn niet alleen uitstekende chauffeurs, maar ook getraind in goed gastheerschap. Ze zullen er alles aan doen om de rit in de limousine zo aangenaam mogelijk te maken! Laat jou en je gasten in stijl vervoeren door onze uitzonderlijk lange limousines die zijn uitgerust met alle luxe die je maar kunt bedenken.


Welk type limousine wil je huren?

Wij verhuren 3 totaal verschillende type limousines, ben je nieuwsgierig hoe zo’n limousine er van binnen uitziet? Neem dan een kijkje op onze website. Indien je een limousine wilt reserveren kun je een vrijblijvende en kosteloze offerte aanvragen, nadat je de aanvraag heeft verstuurd ontvang je de offerte binnen 1 werkdag op het door jou opgegeven email adres.
Limousine Service Groningen
Limousines Hummers Rode loper In heel Nederland Zelf rijden
Placeholder
Social image

Limousine Service Groningen

Het zijn drukke dagen voor onze limousines. Met heerlijk zomerweer genieten onze gasten van mooie ritten!

10 maanden geleden
Social image

Limousine Service Groningen

10 maanden geleden