Menu

LoveSound

Verlengde Kazernestraat 26 Deventer
www.love-sound.nl

Live muziek op jullie trouwdag

LoveSound verzorgt de perfecte muzikale omlijsting op ieder moment van jullie  trouwdag: trouwceremonie, borrel, diner en het feest. We zijn gespecialiseerd in live muziek, waarbij je moet denken aan een akoestische duo tijdens het ja-woord, prachtige live combo’s tijdens de receptie en een band of DJ met live muzikanten tijdens het avondfeest. Natuurlijk kan dit allemaal naar wens samengesteld worden. We denken graag mee en zoeken naar dé perfecte muzikale invulling die bij jullie wensen past!
 

Trouwceremonie

De trouwceremonie is het meest romantische en emotionele moment van jullie mooiste dag. Een mooie passende muzikale omlijsting kan hierbij een akoestisch duo zijn, bestaande uit een zanger(es) begeleidt door pianist of akoestisch gitarist, waarbij LoveSound altijd zorgt voor een pianist inclusief een mooie vleugel.
 

Borrel/toast

Bruiloft muziek kan natuurlijk op ieder moment van de dag en zo ook bij de borrel! Omdat jullie elkaar net het ja-woord hebben gegeven, mag nu de vrolijke noot ingezet worden! Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch kwartet, bestaande uit bijvoorbeeld een zangeres, pianist, saxofonist en percussionist, voor heerlijke, stijlvolle achtergrond muziek met een gezellige vibe.
 

Huwelijksdiner

Willen jullie ook sfeervolle muziek tijdens het huwelijksdiner? Dat kan! Denk aan een strijkcombo, een pianist of een duo bestaande uit contrabassist en akoestisch gitaar.
 

Feest

LoveSound beschikt over meerdere muzikale invullingen voor het feest, passend bij ieder budget. Van DJ acts met live muzikanten (denk aan een saxofonist, zangeres, percussionist of trompettist) tot te gekke coverbands en artiesten, wij regelen het voor jullie! 
LoveSound
Ceremonie-muziek Feest-muziek Saxofonist Pianist Gitarist DJ acts Bands
Placeholder
Social image

LoveSound

Geweldig om de week op deze manier te starten met een review van een huwelijksdag eerder deze maand die wij muzikaal mochten omlijsten. Hier doen we het allemaal voor! <3 "Weet eigenlijk niet waar te beginnen of wat te zeggen. Laat ik beginnen met WAUW. Echt wat zijn wij blij geweest met de keuze voor jullie. Maud. Tja wat een kanjer. Van de eerste noot tot aan de laatste WAUW. Ze heeft de ceremonie fantastisch begeleid. En het nummer met mijn dochter samen. Pffff 90% stond te janken. Bizar mooi moment. Opening was precies zoals besproken en knalde er echt uit. Gelijk daarna de hele zaal los. Dat is de gele avond zo gebleven. Dj Jeroen voelde het zo goed aan. En die Saxofonist Melle was onwijs gaaf. Dus wat ons betreft 10000% geslaagd."

2 dagen geleden
Social image

LoveSound

De mooiste liefdesnummers brengt Medine samen met een akoestisch gitarist of pianist als duo, of in de vorm van een trio met een (contra)bas erbij. Ze zorgt voor de volledige belevenis tijdens jullie onvergetelijke moment. Niet alleen voor de ceremonie is Medine een aanwinst, zij is ook uiterst geschikt voor de muzikale omlijsting van de receptie, het feest of een bedrijfsborrel/feest met haar akoestische trio!

4 dagen geleden