Menu

LoveSound

Verlengde Kazernestraat 26 Deventer
www.love-sound.nl

Live muziek op jullie trouwdag

LoveSound verzorgt de perfecte muzikale omlijsting op ieder moment van jullie  trouwdag: trouwceremonie, borrel, diner en het feest. We zijn gespecialiseerd in live muziek, waarbij je moet denken aan een akoestische duo tijdens het ja-woord, prachtige live combo’s tijdens de receptie en een band of DJ met live muzikanten tijdens het avondfeest. Natuurlijk kan dit allemaal naar wens samengesteld worden. We denken graag mee en zoeken naar dé perfecte muzikale invulling die bij jullie wensen past!
 

Trouwceremonie

De trouwceremonie is het meest romantische en emotionele moment van jullie mooiste dag. Een mooie passende muzikale omlijsting kan hierbij een akoestisch duo zijn, bestaande uit een zanger(es) begeleidt door pianist of akoestisch gitarist, waarbij LoveSound altijd zorgt voor een pianist inclusief een mooie vleugel.
 

Borrel/toast

Bruiloft muziek kan natuurlijk op ieder moment van de dag en zo ook bij de borrel! Omdat jullie elkaar net het ja-woord hebben gegeven, mag nu de vrolijke noot ingezet worden! Ga bijvoorbeeld voor een akoestisch kwartet, bestaande uit bijvoorbeeld een zangeres, pianist, saxofonist en percussionist, voor heerlijke, stijlvolle achtergrond muziek met een gezellige vibe.
 

Huwelijksdiner

Willen jullie ook sfeervolle muziek tijdens het huwelijksdiner? Dat kan! Denk aan een strijkcombo, een pianist of een duo bestaande uit contrabassist en akoestisch gitaar.
 

Feest

LoveSound beschikt over meerdere muzikale invullingen voor het feest, passend bij ieder budget. Van DJ acts met live muzikanten (denk aan een saxofonist, zangeres, percussionist of trompettist) tot te gekke coverbands en artiesten, wij regelen het voor jullie! 
LoveSound
Ceremonie-muziek Feest-muziek Saxofonist Pianist Gitarist DJ acts Bands
Placeholder
Social image

LoveSound

Sommige vocalisten staan bekend om één kenmerkende stijl, andere zijn allround onderlegd. Tot de laatste categorie behoort Floor, die met evenveel gemak een lieflijke trouwceremonie als een spetterend avondfeest begeleidt. Veel partijen willen haar daarnaast inhuren met DJ live act FloorJaxx en de populaire band Boomerang!

1 dag geleden
Social image

LoveSound

DJ | Jeroen is inmiddels 14 jaar actief als allround en veelzijdig DJ. Met talloze boekingen in binnen- en buitenland en support acts voor Don Diablo, The PartySquad en Sunnery James & Ryan Marciano weet hij (ook als MC en toetsenist) elk publiek moeiteloos te bespelen. Jeroen is te boeken als onderdeel van FloorJaxx, Boomerang of in een andere gewenste samenstelling!

3 dagen geleden