Menu

Bruiloft goochelaar

Magic John is de ideale sfeermaker voor jouw bruiloft, groot of klein. Ook voor bedrijfsopeningen, productpresentaties, kindergoochelen, tafelgoochelen en ballonmodelleren is hij de geschikte sfeermaker. Magic John is al jaren professioneel bezig en verzekert jou van entertainment op topniveau!  


Uitgeroepen tot beste kindergoochelaar

Magic John is in 2013 en 2014 door de Kinderjury van het Nederlands Kampioen Goochelen uitgeroepen tot de beste Kindergoochelaar.
Het is ook mogelijk om het programma MagicMeetsMusic te boeken voor jouw huwelijk. Dit is een avondvullend programma met een DJ, Zangeres en natuurlijk Goochelaar Magic John. Meer informatie vind je op de website.
Magic John
Tafelgoochelen Goochelshow Ballonmodelleren Entertainment
Placeholder
Social image

Magic John

Vandaag kinderfeestje in het Magisch Theater. Maureen uit Kampen komt met 10 vriendjes en vriendinnetjes haar verjaardag vieren. We starten zometeen eerst met frietjes eten, daarna de goochelshows, goocheltruc knutselen en als afsluiting nog een taartje versieren! Ook op zoek naar een verrassend kinderfeestje? Kijk op magicjohn.nl voor meer info!

1 week geleden
Social image

Magic John

Het eerste optreden in 2019 weer gehad, ondanks mijn zware verkoudheid. Het was een gezellige avond bij Reko Raalte die in 2019 het 50 jarig jubileum viert. Nu weer lekker thuis op de bank even uitrusten, morgen lekker vrij en dan zondag weer het volgend optreden.

1 maand geleden