Menu

Meiling Juwelier

Dorpsstraat 14 Heerde
www.meilingjuwelier.nl

Unieke trouwringen

Het uitzoeken van jullie trouwringen is een belangrijke keuze. Je wilt hier immers een leven lang mee doen. De beste prijs- kwaliteitsverhouding is dan ook van groot belang. Wij helpen graag bij het uitzoeken van de trouwringen waarvan jullie vinden dat ze het beste jullie liefde bezegelen, maar zorgen er ook voor dat ze de kwaliteit hebben om levenslang mee te gaan. Wij werken daarom doelbewust samen met twee Duitse- en één Belgische fabrikant. Gerstner, Gettmann en Auro Design. De ringen worden niet gegoten, maar gewalst, waardoor het goud harder en zonder luchtbellen is. Dit voorkomt scheuren en gaatjes door gietbelletjes. Verschillende kleuren goud worden niet aan elkaar gesoldeerd, maar als het waren aan elkaar geperst waardoor het losscheuren van de lagen minder snel gebeurt. 


Meer dan 500 trouwringen

Elke ring die we bestellen wordt speciaal voor jou gemaakt. Er kunnen dus ook kleuren en diamantzettingen worden aangepast. Hierdoor wordt onze collectie van meer dan 500 paar trouwringen nog veel groter. Het graveren van de bij ons gekochte trouwringen is overigens GRATIS. Verder beschikken wij over een eigen goudsmid- en horlogereparatie atelier, waardoor wij bijna alle reparaties in eigen huis uitvoeren en je kostbare sieraad of horloge niet opgestuurd hoeft te worden.


Eigen atelier

En als je dan toch nog een heel speciaal ontwerp van je trouwring wilt, dan kunnen we die in ons eigen atelier vervaardigen. Dit kan b.v. uit materiaal van een erfstuk. Ook kunnen we sieraden omvormen tot een herinneringssieraad. De bridle collectie van Diamonfire biedt een prachtige keuze in zilveren bruidssieraden, verder hebben wij een ruime collectie parels en groeidiamant sieraden (uitermate geschikt voor een huwelijksaanzoek) Voor persoonlijk contact kun je natuurlijk geheel vrijblijvend bij ons binnenlopen. Wij adviseren je graag. 
Meiling Juwelier
+500 trouwringen Gratis graveren Eigen atelier Goudsmid
Placeholder