Menu

Onder Ons

Wilhelminastraat 70 Dalfsen
www.onderonsdalfsen.nl

Trouwen bij Ons

Geef elkaar het ja-woord in een sfeervolle ambiance. Uw trouwdag bij Onder Ons staat garant voor een onvergetelijke dag op een unieke locatie. Ook de huwelijksvoltrekking, met als getuigen twee oeroude lindes, kan bij Ons romantisch buiten of gezellig binnen bij de open haard plaatsvinden. Geniet daarna van de bruidstaart op de veranda met familie en vrienden. Sluit de dag af met een fantastisch huwelijksfeest in een van onze sfeervolle ruimtes. Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen uw huwelijksdag tot een onvergetelijke dag maken. Alles wordt voor u verzorgd van "duifjes tot bruidstranen". 
 

Ceremonie bij Ons

Trouwceremonies bij Onder Ons zijn mogelijk op verschillende manieren. In zowel onze schitterende ruime tuin, op de veranda, en de diverse ruimtes met verschillende sferen binnen. Kom bij ons langs om onze mogelijkheden te bekijken en de sfeer zelf te proeven.
 

Eten bij Ons

Lekker eten hoort bij Ons. Eigenlijk is alles mogelijk vanuit onze keuken zoals diner, walking diner, lunch, buffet, fingerfood, gezellige bbq in de tuin, high tea of heerlijke Hollandse hapjes. Natuurlijk alles in overleg met u. Uw wensen vormen de basis van een smakelijke invulling van uw verblijf. 
Onder Ons
Buiten trouwen Sfeervolle ruimtes Walking diner Fingerfood BBQ in tuin High tea Hollandse hapjes
Placeholder
Social image

Onder Ons

WIST JIJ HET AL? WIJ ZIJN GENOMINEERD VOOR DE BESTE VAN NEDERLAND!! Wie dit RTL4 programma gaat winnen is natuurlijk spannend, en daarom willen wij jullie allen vragen om hulp! Via onderstaande link kan je stemmen op Onder Ons en wie weet mogen wij onszelf benoemen als 'Mooiste trouw locatie van Nederland!' Stem jij ook?? en delen is lief! :) - Trouwen deel 2 https://www.debestevannederland.tv/polls/trouwen12?fbclid=IwAR1_EhUew572yF9jO6I3TlznLDivHXpRXyCKmxgfeSIaQoaV8and6_JlCjw

3 weken geleden
Social image

Onder Ons

Heb jij hem al gezien? Gistermiddag was Onder Ons te zien op RTL4 bij het programma 'De beste van Nederland'. Heb jij dit nou gemist? wij staan ook met onze vlog op youtube; https://www.youtube.com/watch?v=W3y-KQxJwB8&feature=youtu.be

1 maand geleden