Menu

Orangerie 21

Het Kolkje 4 Almelo
www.orangerie21.nl

Een bloemist pur sang die tijd neemt voor haar klanten

Midden in het groen én in het stadscentrum van Almelo vind je de nieuwe locatie van Orangerie 21. Met weelderige veldboeketten, schitterende zijdebloemen en unieke accessoires is de winkel een heerlijke plek waar altijd wel iets wel speciaals is te vinden. Bovendien bestaat het team van Orangerie 21 ook nog eens uit professionals die je trouwdag, event, bedrijf of interieur met bloemen omtoveren tot een droom! Een bloemist pur sang die de tijd neemt voor haar klanten en met evenveel enthousiasme werkt aan een mooi boeket als aan de decoratie van een groot event!  
Orangerie 21
Bruidsarrangement Bruidsboeket Corsages Kerkaankleding Feestversiering Decoratie-styling Auto decoratie
Placeholder
Social image

Orangerie 21

•H A P P Y• We hebben een gelukkige! Rick Klein Haarhuis jij mag jouw Valentijn Yvette verrassen met een boeket! Kom je deze vandaag bij ons ophalen in de winkel en neem je dan nog een verrassing voor haar mee 💖 Een heerlijke douchegel of geurkaars van Ted Sparks zal ook gewaardeerd worden door je Valentijn 😉

1 dag geleden
Social image

Orangerie 21

•S P E C I A L S• Orangerie 21 specials zijn te vinden in onze webshop https://bit.ly/2RjpM1C Hier vind je ook de nieuwe collectie van Ted Sparks, ook leuk om je valentijn mee te verrassen.

1 dag geleden