Menu

Over ons

TrouweninOverijssel.nl is een concept van Genista Communicatie.
Binnen ons project Trouwen in Nederland hebben wij als enig trouwportal in Nederland, per provincie, een eigen website ontwikkeld waardoor de bezoekers bijna 100 % doelgroep zijn voor de trouwbedrijven uit Overijssel die zich bij ons presenteren.
 

Adverteren

Wil je jouw bedrijf presenteren midden in je doelgroep d.m.v. een uitgebreide bedrijfspresentatie op TrouweninÒverijssel.nl en TrouweninNederland.nl, dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen via het online contactformulier of telefonisch: 0515 569954
.

Ons trouwen-netwerk op het internet

Wij exploiteren een uitgebreid netwerk met trouwen-gerelateerde websites. Met een bedrijfspresentatie op TrouweninOverijssel.nl wordt jouw bedrijf tevens gepresenteerd op TrouweninNederland.nl en indien van toepassing ook op UniekeTrouwlocaties.nl en BruidsmodeNederland.nl.
 

TrouweninNederland.nl

Op TrouweninNederland.nl bieden we een uitgebreid en landelijk aanbod van trouwbedrijven. Tevens is hier veel informatie voor de aanstaande bruidsparen te vinden in de rubrieken: Eerste Hulp Bij Trouwen, Trouwen-info, het Trouwen-blog, de PinkCloud en een bruidsbeurs-agenda.
 

Iedere provincie een eigen website

Tevens bieden we per provincie ook nog eens een eigen trouwen-website waarbij we ons richten op regionale informatie en trouwbranche.
TrouweninFriesland.nl, TrouweninGroningen.nl, TrouweninDrenthe.nl, TrouweninFlevoland.nl, TrouweninOverijssel.nl, TrouweninGelderland.nl, TrouweninNoordBrabant.nl, TrouweninLimburg.nl, TrouweninUtrecht.nl, TrouweninNoordHolland.com, TrouweninZuidHolland.com en TrouweninZeeland.com.
 

UniekeTrouwlocaties.nl

Voor de trouwlocaties hebben we nog een extra platform online: UniekeTrouwlocaties.nl. Hierbij presenteren we de trouwlocaties op andere zoekwoorden, zoals trouwen in een kasteel, trouwen op het strand, buiten trouwen, trouwen op een landgoed, etc. Tevens heeft UniekeTrouwlocaties een Blog voor interessante items en trends over trouwlocaties.
 

BruidsmodeNederland.nl

De bruidsmodewinkels worden extra gepresenteerd op de website BruidsmodeNederland.nl. Hier worden alle winkels gepresenteerd op de merken trouwjurken die zij verkopen en tevens per provincie. Deze website beschikt ook over een eigen Blog, voor het laatste nieuws over bruidsmode. Hierop mogen onze partners periodiek kosteloos hun Blog-items plaatsen.
TrouwenNieuws.nl


TrouwenNieuws.nl

Blogs zijn niet meer weg te denken van het internet. Naast ons Trouwen-Blog op TrouweninNederland.nl beheren we voor algemene trouwen gerelateerde nieuwsberichten ook nog een Blog: TrouwenNieuws.nl. Hierop kunnen we jouw nieuwsberichten, acties e.d. plaatsen.
 

Prijsopgaaf aanvragen

Heb je interesse gewekt met bovenstaand overzicht? Vraag dan vrijblijvend een prijsopgaaf aan via sabina@trouweninnederland.nl. Je ontvangt dan altijd binnen 2 werkdagen het advertentiepakket en de bijbehorende prijsopgaaf "op maat" voor jouw bedrijf.

Genista Communicatie
De Marne 34
8701 PT Bolsward
Telefoon: 0515-569954
E-mail: info@genista.nl
Website: Genista.nl
IBAN: NL71 RABO 0365 7001 26
K.v.K. Leeuwarden: 57278571
BTW nr.: 119125316B02