Menu

Parklocatie de Jaargetijden

Parkweg 49 Enschede
www.dejaargetijden.nl

Relax, wij zijn er voor jullie

Je partner ‘popped the question’ and the answer is yes! Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Nu moet er van alles worden geregeld voor deze speciale dag. Super leuk om te doen, maar hoe hou je het overzicht? Hoe kies je de juiste locatie, band, DJ, bruidstaart, bruidshuis en fotograaf? Wil je een eigentijds knalfeest of klassiek diner? Geen paniek, wij loodsen jullie professioneel door de hectische voorbereidingen en begeleiden het proces. Zodat jullie ontspannen aan je trouwdag beginnen, en alleen maar oog hoeven te hebben voor je gasten en elkaar.
 

​Parklocatie de Jaargetijden

Parklocatie de Jaargetijden is een unieke locatie en bovendien de officiële trouwlocatie van de gemeente Enschede. Een schitterend gelegen historisch gebouw in het groene hart van de stad. Een sfeervol terras met uitzicht op de vijver en trouwkoepel maakt het plaatje compleet. Deze omgeving laat zich trouwens prima combineren met de wensen van nu. Welke sfeer ook bij jou past, van trendy industrieel tot klassiek romantisch, je kunt bij ons terecht. De locatie is geschikt voor gezelschappen van 8 tot 800 gasten.


Trouwen in Overijssel is trouwen in Enschede

We willen niet veel zeggen, maar de manier waarop wij aanstaande bruidsparen begeleiden is echt uniek. Goed beschouwd zijn wij trouwlocatie, feestlocatie, dinerlocatie, weddingplanner, entertainmentbureau en ceremoniemeester in één. Al na het eerste oriënterende gesprek ontvangen jullie een compleet, vrijblijvend voorstel met een voor jullie ontworpen draaiboek. Hierin vinden jullie de opbouw van de dag, de ceremonie, het dagprogramma, het menu, een uitwerking voor het avondfeest, het entertainment en desgewenst kinderanimatie. Hebben jullie daar zelf een leuk idee voor? Daar maken wij dan écht werk van!
 

Wij horen nooit ‘Da-lus-ik-nie’

Stilzitten bij een diner is geen hobby voor kinderen. Daar hebben wij iets op gevonden. Onze chef-kok bespreekt de kindermenu’s met de dames en heren op de dag zelf. Zo zien we nooit lange tanden aan tafel! Als klap op de vuurpijl mogen ze hun eigen ijsje samenstellen in de keuken. Voor de allerkleinsten hebben we een aparte ruimte, waar ze tussendoor lekker kunnen slapen. Bovendien regelen wij met alle plezier kinderanimatie, een springkussen of cadeauboxen.


En verder

Wij bereiden alles vers in onze eigen keuken. Speciale dieetwensen zijn voor ons geen probleem. En wil je het feestgevoel verlengen? Boek dan het Jaargetijden arrangement bij het InterCityHotel Enschede, dat 500 m verderop ligt. Met 300 gratis parkeerplaatsen voor de deur en het trein- en busstation op loopafstand, zijn we per auto en openbaar vervoer prima bereikbaar. 
 

Prijsindicatie

Omdat jullie vast nieuwsgierig zijn naar de kosten, geven we hierbij een eerste indicatie. De prijs kan daarbij afwijken door jullie definitieve invulling en de datum. Een dagarrangement met bijvoorbeeld trouwen, bubbels, borrels en een diner- of buffetformule, inclusief aankleding en locatie heb je al vanaf € 55,- p.p. Een avondfeest met niet-alledaagse ontvangsten, uitgebreid hapjes en drankjes (wij schenken alles), iets lekkers op tafel en een leuke afsluiting is al te reserveren rond de € 33,- p.p. Hoe dat eruitziet? Dat zit nu alleen nog in jullie hoofd. Kom eens langs!
Parklocatie de Jaargetijden
Trouwen aan het water Weddingplanner Huwelijksdiner Kindvriendelijk Entertainmentbureau Van 8 tot 800 personen Gratis parkeerplaatsen Locatie bezichtigen
Placeholder
Social image

Parklocatie de Jaargetijden

10 maanden geleden
Social image

Parklocatie de Jaargetijden

11 maanden geleden