Menu

Met een snufje Twents Peper&Zout een unieke eigenwijze bruiloft

Weddingplanner Peper & Zout brengt jullie smaken samen en creëert bijzondere herinneringen voor jullie en jullie gasten. Eigentijds, eigenzinnig en helemaal volgens jullie stijl. Of je van een klassieke bruiloft droomt of het helemaal anders dan anders wilt, Peper & Zout weet precies de juiste touch aan jullie mooiste dag te geven. Wij begrijpen wat je voor ogen hebt, voelen aan wat daar wel en niet bij past en komen met ideeën waar je nog nooit aan gedacht hebt!
 

Jullie gaan trouwen, da's al een feest op zich!

Peper & Zout. Individueel zijn ze smaakvol, maar samen smaken ze nog beter! Je gaat trouwen met de liefde van je leven. En dat betekent ook dat je jullie smaken moet samenvoegen om tot een perfecte persoonlijke dag te komen. Hier kan Peper&Zout jullie bij helpen! We laten jullie smaken samenbrengen tot jullie eigen unieke stijl. Hoe verschillend jullie misschien ook zijn, samen zijn jullie beter, mooier en perfect!
Peper&Zout
Weddingplanner Ceremoniemeester Leveranciers regelen Planning van A tot Z Conceptontwikkeling Opstellen van een begroting Styling op locatie Beheer gastenlijst en RSVP Coordinatie en organisatie Kennismaking
Placeholder