Menu

Reimink Trefpunt aan het Kroonplein

Dorpsstraat 2 Lemelerveld
www.reimink.com

Jullie bruiloft in een sfeervolle ambiance

De locatie voor de ceremonie, de receptie, het diner en feest kies je natuurlijk zorgvuldig. Met jullie keuze voor Reimink ben je verzekerd van een bijzondere plek en een sfeervolle ambiance. Als een van de mooiste feest- en trouwlocaties binnen de gemeente Dalfsen biedt deze ruimte alle sfeer voor jullie mooiste moment. Ook kan men trouwen in het voormalig kerkje in Lemelerveld, 't Hofje van Buisman.


Catering op locatie

Ontvang je je gasten op je bruiloft eerst thuis? Dan kunnen we jullie ter plekke al veel werk uit handen nemen. Met een lekker belegd broodje en koffie of thee start de dag voor iedereen ontspannen. Maar er is natuurlijk veel meer: Reimink kan jullie hele feest op locatie realiseren. 


Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een tuinfeest met compleet ingerichte tenten, volledig verzorgd? Of liever een boerenbruiloft bij je bedrijf? Beslis samen wat bij jullie past. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.
Reimink Trefpunt aan het Kroonplein
Officiële trouwlocatie Muzikale invulling Catering op locatie Huwelijksdiner Receptie Huwelijksfeest
Placeholder
Social image

Reimink Trefpunt aan het Kroonplein

Ons Nederlands vlaggenschip speelt zondagavond de finale van de Nations League! Natuurlijk is dit bij ons te zien op het grote scherm. Kom ze aanmoedigen om 20:45 in het voorcafé!

1 week geleden
Social image

Reimink Trefpunt aan het Kroonplein

Trouwen op een Toptrouwlocatie! Trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Zondag 30 Juni doen wij weer mee aan de Open Toptrouwlocatie Route! Van 11:00 tot 16:00 openen wij de deuren van 't Hofje van Buisman en onze horecagelegenheid voor u. Twee prachtige locaties voor het ja-woord, taart & toost en een geweldig feest naar uw wensen. Kom zondag even binnenlopen op deze mooie locaties om de sfeer te proeven en jullie wensen te bespreken, we maken graag kennis met jullie! #toptrouwlocatie Open trouwlocatieroute

2 weken geleden