Menu

Reimink Trefpunt aan het Kroonplein

Dorpsstraat 2 Lemelerveld
www.reimink.com

Jullie bruiloft in een sfeervolle ambiance

De locatie voor de ceremonie, de receptie, het diner en feest kies je natuurlijk zorgvuldig. Met jullie keuze voor Reimink ben je verzekerd van een bijzondere plek en een sfeervolle ambiance. Als een van de mooiste feest- en trouwlocaties binnen de gemeente Dalfsen biedt deze ruimte alle sfeer voor jullie mooiste moment. Ook kan men trouwen in het voormalig kerkje in Lemelerveld, 't Hofje van Buisman.


Catering op locatie

Ontvang je je gasten op je bruiloft eerst thuis? Dan kunnen we jullie ter plekke al veel werk uit handen nemen. Met een lekker belegd broodje en koffie of thee start de dag voor iedereen ontspannen. Maar er is natuurlijk veel meer: Reimink kan jullie hele feest op locatie realiseren. 


Eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos. Een tuinfeest met compleet ingerichte tenten, volledig verzorgd? Of liever een boerenbruiloft bij je bedrijf? Beslis samen wat bij jullie past. Bel ons en we bespreken de mogelijkheden.
Reimink Trefpunt aan het Kroonplein
Officiële trouwlocatie Muzikale invulling Catering op locatie Huwelijksdiner Receptie Huwelijksfeest
Placeholder
Social image

Reimink Trefpunt aan het Kroonplein

Het is een prachtige traditie: Jo Reimink neemt de eerste caranavalskrant in ontvangst! (ja....met de foto van de nieuwe Prins der Sprokkelaars 2019) Prins Lukus 2.0, Prins Floris de 55e en Sander, voorzitter van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars hebben er een mooi uurtje van gemaakt 😀🍺 Vanavond tijdens de gala-avond volgt natuurlijk de officiële bekendmaking ! Tot straks allemaal

6 dagen geleden
Social image

Reimink Trefpunt aan het Kroonplein

Dat was de eerste editie; iedereen bedankt voor de gezelligheid ! 👍

1 maand geleden