Menu

Restaurant de Bagatelle

Nijverdalseweg 10 Marienheem (Raalte)
www.bagatelle.nl

Hippe & moderne locatie voor uw bruiloft

Restaurant De Bagatelle is een hippe en moderne locatie met een luxe keuken, waar veel aandacht wordt besteed aan nieuwe (lokale) producten en bereidingswijze. Naast het restaurant, beschikt de Bagatelle over sfeervolle zalen voor feesten en partijen. De Bagatelle beschikt over een prachtig authentiek restaurant en sfeervolle huisbar met open haard. Twee grote zalen, de Bijvankzaal en moderne Huiskenzaal, zijn beide een uitstekende uitvalsbasis voor uw feest. Voor kleine gezelschappen is de gezellige Palthezaal een mooie zaal om met elkaar bijeen te komen. Op het paviljoenterras is het zomers heerlijk toeven. U kunt hier terecht voor een heerlijke lunch. De Bijvankzaal heeft zijn eigen karakteristieke terras, dat zomers voor feestelijke gelegenheden gebruikt kan worden.


Trouwen en de Bagatelle; Romantiek in optima Forma!

De afgelopen jaren is er heel veel vernieuwd in de Bagatelle. Maar het monumentale pand uit 1747 is nog geheel intact. Het wordt een huwelijk waar het bruidspaar en bruiloftsgasten jaren later nog met veel plezier op terugkijken. 


Diverse arrangementen voor vrijgezellenfeesten

Voor een vrijgezellenfeest bent u bij ons ook op het goede adres. Wij kunnen diverse arrangementen aanbieden, zoals: Kleiduifschieten, kookclinic of een casinoavond. Kijk op onze website voor de mogelijkheden.  
Restaurant de Bagatelle
Romantische trouwlocatie Idyllische ligging Sfeervolle zalen Huwelijksdiner Vrijgezellenfeest
Placeholder

Restaurant de Bagatelle

Bekijk onze nieuwste geweldige beoordeling op @TripAdvisor! https://t.co/LsmFSydNY3 #5bubblereview

3 weken geleden
Social image

Restaurant de Bagatelle

Les possibilités qu'offre notre lieu sont multiples : réception de mariage, buffet entre amis, déjeuner de baptême, journée séminaire, team-bulding ou encore soirée dansante... En format clé en main Bagatelle ajuste la composition de ses espaces intérieurs et extérieurs pour votre événement privé ou corporate ! Pour toute demande de privatisation - quota minimum de 30 adultes - nous sommes joignables tout au long de l'année par téléphone au 01 40 67 06 47 ou sur notre site internet http://bagatellelerestaurant.fr/

3 maanden geleden