Menu

Restaurant Paviljoen 't Lutterzand

Lutterzandweg 12 De Lutte
www.lutterzand.nl

Trouwen in De Lutte - Twente

Voor een onvergetelijke dag, hebben wij als Paviljoen Lutterzand, alle kennis en kunde in huis om jullie bruiloft te maken tot een fantastische dag. In één woord samengevat ontzorgen, dat is ons vak!


Wij ontzorgen jullie!

Gaat het om één van de vele mogelijkheden betreffende trouwlocaties, trouwvervoer in verschillende soorten en maten, overnachtingsmogelijkheden, trendy aankleding, culinaire keuzes of bijpassende wijnen, wij ontzorgen jullie!


Bruidstaart

Wij kunnen speciaal voor jullie een mooie bruidstaart maken. Denk hierbij aan de kleurstellingen aan de hand van uw kleding en/of trouwboeket. Op onze website geven wij u een indruk, wat er bij Paviljoen ’t Lutterzand mogelijk is.


Vrijgezellenfeest

Wij bieden u een keur aan zalen voor vrijgezellenfeesten tot +/- 250 personen. Wij organiseren themafeesten die geschikt zijn voor uw vrijgezellenfeest. Onze zalen zijn uitgerust met moderne luchtbehandelingtechniek voor een optimaal comfort. Ook is het goed toeven op ons terras met uitzicht over het riviertje de Dinkel, alsmede op ons overdekt terras.


Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina of plan direct een bezichtiging in.
Restaurant Paviljoen 't Lutterzand
3 unieke trouwlocaties Fotolocaties Bruidstaart Lunch Middagfeest Diner, buffet, BBQ Muziek
Placeholder
Social image

Restaurant Paviljoen 't Lutterzand

Facebook vraagt wat we aan het doen zijn: Groentes schoonmaken. En daar is Wim Wortel,, onze mascotte van vandaag. #GekkeBui

1 week geleden
Social image

Restaurant Paviljoen 't Lutterzand

Mooie foto's van een prachtig bruidspaar. De huwelijksvoltrekking in het mooie #Lutterzand. Hartelijk dank dat we jullie dag mochten verzorgen Michelle & Jeroen . Van harte gefeliciteerd en nog vele liefde volle jaren samen. Foto's: www.fotolien.nl ( @fotolien.nl )

2 weken geleden