Menu

Restaurant Paviljoen 't Lutterzand

Lutterzandweg 12 De Lutte
www.lutterzand.nl

Trouwen in De Lutte - Twente

Voor een onvergetelijke dag, hebben wij als Paviljoen Lutterzand, alle kennis en kunde in huis om jullie bruiloft te maken tot een fantastische dag. In één woord samengevat ontzorgen, dat is ons vak!


Wij ontzorgen jullie!

Gaat het om één van de vele mogelijkheden betreffende trouwlocaties, trouwvervoer in verschillende soorten en maten, overnachtingsmogelijkheden, trendy aankleding, culinaire keuzes of bijpassende wijnen, wij ontzorgen jullie!


Bruidstaart

Wij kunnen speciaal voor jullie een mooie bruidstaart maken. Denk hierbij aan de kleurstellingen aan de hand van uw kleding en/of trouwboeket. Op onze website geven wij u een indruk, wat er bij Paviljoen ’t Lutterzand mogelijk is.


Vrijgezellenfeest

Wij bieden u een keur aan zalen voor vrijgezellenfeesten tot +/- 250 personen. Wij organiseren themafeesten die geschikt zijn voor uw vrijgezellenfeest. Onze zalen zijn uitgerust met moderne luchtbehandelingtechniek voor een optimaal comfort. Ook is het goed toeven op ons terras met uitzicht over het riviertje de Dinkel, alsmede op ons overdekt terras.


Neem gerust contact met ons op

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het aanvraagformulier op deze pagina of plan direct een bezichtiging in.
Restaurant Paviljoen 't Lutterzand
3 unieke trouwlocaties Fotolocaties Bruidstaart Lunch Middagfeest Diner, buffet, BBQ Muziek
Placeholder
Social image

Restaurant Paviljoen 't Lutterzand

#Trouwen in het bos of aan de oever van de Dinkel. Heeft u een #huwelijksaanzoek gehad en bent u op zoek naar een #trouwlocatie en #feestlocatie, neem een kijkje in onze fotocollage. Graag nodigen wij u uit voor een vrijblijvend gesprek en laten u kennis maken met de mooie natuurlijke omgeving van natuurgebied het #Lutterzand. We hebben een album gemaakt, zodat u een sfeer impressie krijgt van de mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan: - 4 bijzondere, landelijke trouwlocaties/ feestlocaties waar u elkaar het JA-woord kunt geven. - fotolocaties, veel verschillende plekjes in natuurlijke omgeving om jullie dag op de gevoelige plaat vast te leggen. - #bruidstaart met bubbels of iets anders - lunch, picknick, bruids-broodtaart - diner aan tafel, spinning dinner, buffet, BBQ, tapas (bv.in picknick-style). - middagfeest, formeel of informeel. - #avondfeest, van 10 tot 250 personen. - muziek, een live band, akoestisch bandje of een swingende DJ - enz, enz enz. U ziet, een heleboel om te regelen. Wij kunnen u daarbij helpen. Door de jaren heen hebben al veel bruidsparen bij ons hun JA-woord gegeven. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u de dag van uw leven in het Lutterzand beleven? Graag nemen wij de tijd, om samen met u, uw wensen en ideeën door te nemen en u uitgebreid te informeren over de mogelijkheden, zodat we er een sprankelend feest van kunnen maken. Vrijblijvende afspraak maken? Restaurant Paviljoen Lutterzand Telefoon: 0541-551386 of mail info@lutterzand.nl www.lutterzand.nl/trouwen (hier vindt u alvast veel informatie en prijzen)

4 dagen geleden
Social image

Restaurant Paviljoen 't Lutterzand

We waren afgelopen week testpanel. Sander heeft bloemkool gemarineerd en gegaard in de oven. #Hmmmm #geenstraf #lekkerhoor

1 week geleden