Menu

Sam & Nel's Taarten

Aakstraat 2 Emmeloord
www.samennelstaarten.nl

Welkom bij Sam & Nel's Taarten

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Er breekt nu een tijd aan waarin veel geregeld moet worden. En bij een huwelijk hoort natuurlijk een prachtige en lekkere bruidstaart. Of de taart nu romantisch, strak, uniek, gek of kleurrijk moet worden, wij kunnen jullie helpen met de perfecte bruidstaart voor op jullie trouwdag.
 

Bruidsproeverij

Mochten jullie bij Sam & Nel's Taarten een bruidstaart willen bestellen, dan raden wij jullie een proeverij aan. De proeverij verzorgen wij op afspraak bij ons in ons taartenatelier. Van te voren kunnen jullie een keuze maken uit de vullingen die wij op onze website hebben staan. Tijdens de proeverij zullen wij jullie 3 proeftaartjes voorschotelen onder het genot van een lekker kopje koffie of thee. Tijdens de proeverij zullen we samen de taart bespreken en een snelle schets maken. Enkele dagen na de proeverij ontvangen jullie per e-mail de vrijblijvende offerte en een prachtige kleurschets. De proeverij kan in het weekend en in de avonduren gepland worden.
 

Prijzen bruidstaart & cupcakes

De prijs van een bruidstaart gaat vanaf € 4,50 per persoon, afhankelijk van jullie wensen. Daarnaast is het ook mogelijk om bruidscupcakes te verzorgen, deze gaan vanaf € 2,75 per cupcake. De bruidstaart kan goed gecombineerd worden met de cupcakes. Dit zal in dezelfde stijl worden versierd als de taart. Het zal één geheel worden.


Vrijblijvende offerte

Wij nodigen jullie graag uit voor een heerlijke bruidsproeverij en maken vrijblijvend een offerte voor jullie. Willen jullie meer werk van ons zien? Neem een kijkje op onze website.
Sam & Nel's Taarten
Bruidstaart Cupcakes Proeverij Cakepops Workshops Sweettable Kinderfeestjes
Placeholder
Social image

Sam & Nel's Taarten

Er zijn 2 plekjes vrij gekomen voor de middag kerst workshop. Het is vrij versieren in kerst style Zaterdag 22 december Start middag: 13.30 Kosten: € 45 In de avond is nog 1 plekje beschikbaar! ( start 19.30) https://www.samennelstaarten.nl/workshopagenda/kerst-taart/

1 dag geleden
Social image

Sam & Nel's Taarten

We zijn druk geweest :) We hebben ook nog lekkere INFUSED CUPCAKES met alcohol gemaakt. Hieronder de smaken: Licor 43 Cupcakes Cupcake cafe Marakesh Baileys cupcakes Pinacolada Cupcakes Te bestellen vanaf 4 stuks, mengen met andere smaken is mogelijk! 4 cupcakes voor € 10 Bestellen: https://www.samennelstaarten.nl/acties/cupcakes/

4 dagen geleden