Menu

Schonewille Fotografie

Bloklandweg 41 Noordscheschut
www.schonewillefotografie.nl

YES jullie dag op een mooie manier vastgelegd!

Natuurlijk willen je graag dat jullie feestdag mooi wordt vastgelegd. Mag dat op een manier die spontaan en zo ongeposeerd mogelijk is, maar wel zo dat het eindresultaat een fraaie serie foto’s is? Dan zijn jullie bij Schonewillefotografie aan het juiste adres! En wil je juist wel of juist geen professioneel trouwalbum? Geen probleem, we hebben veel verschillende (album)opties in ons assortiment. Ach, eigenlijk is alles bespreekbaar. En doe ik niet aan vastgeroeste regeltjes.

Bij het maken van een trouwreportage werk ik bij voorkeur zonder al te veel aanwijzingen, zodat een spontane serie trouwfoto’s ontstaat. Hierbij wisselen romantische, lieve, leuke, gekke, spannende en ‘net even anders’ foto’s elkaar af. Als jullie een fotograaf zoeken waar eigen inbreng niet is toegestaan en die spontaniteit en genieten niet op zijn repertoire heeft staan, stuur ik je graag door naar mijn collega-fotografen . Ennuh geklooi met uren? daar doe ik niet aan.


Selfiebooth met korting voor bruidsparen!

Laten jullie je trouwdag verzorgen door Schonewille fotografie? Dan kun je de selfiebooth, photobooth, fotozuil met een leuke korting huren! De selfie booth is een ideale gangmaker op jullie trouwfeest. Leuk als herinnering aan een topfeest!

Schonewille Fotografie
Reportage met trouwalbum Trouwreportage op usb Budgetreportages All-in reportage selfiebooth photobooth fotozuil
Placeholder
Social image

Schonewille Fotografie

En de #photobooth is aangekomen in #mfckrakeel #samenhopensamenlopen . Hoop dat hij veel geld binnen mag halen voor de organisatie #samenloopvoorhoop stukje sponsoring❤

17 uur geleden
Social image

Schonewille Fotografie

#Highwaytohell : had hen nog niet eerder gehoord bij binnenkomst #bruidegom 😛 iedere #trouwreportage is uniek en anders😉😛

1 dag geleden