Menu

Sint Annakapel

Broederweg 10 Kampen
www.sint-annakapel.nl

Sint-Annakapel, intiem en sfeervol

De Sint-Annakapel heeft een andere eigenaar: de Stichting Annakapel Kampen heeft de kapel gekocht en is thans bezig om de kapel nog beter geschikt te maken voor jullie mooiste dag. De kapel zelf wordt volledig gerestaureerd en gedeeltelijk heringericht. Op facilitair gebied zullen er flinke verbeteringen worden aangebracht: op de benedenetage van de kosterswoning komt een keuken en toiletgroep, tevens zal er een lift worden geplaatst om ook minder validen een gemakkelijke entree te geven. Op deze pagina alvast een paar foto's van de werkzaamheden. In september staan de eerste thuwelijken in de agenda en zullen we er klaar voor zijn!
 

Burgerlijk en kerkelijk huwelijk

Na de restauratie heeft de kapel weer een middeleeuwse uitstraling, nieuw ingericht naar de eisen van deze tijd. Zowel een burgerlijke huwelijksvoltrekking en of kerkelijke inzegening is mogelijk. Jullie zijn van harte welkom om de kapel eens van binnen te bekijken en al jullie wensen te bespreken want de dag van je leven wil je toch helemaal in jullie stijl beleven!

Sint Annakapel
Officiƫle trouwlocatie Burgerlijk huwelijk Kerkelijke inzegening Bruiloftmuziek 100 zitplaatsen Kapel bezichtigen
Placeholder
Social image

Sint Annakapel

2 weken geleden
Social image

Sint Annakapel

De winnaar van de Ronde van Vlaanderen op 23 november is: Adriaen Brouwer Oaked. Deze viel het best in de smask tijdens de bierproefavond in de Annakapel. Ook de saison scoorde liefhebbers, en de Bush Amber werd ook goed gewaardeerd. Net zoals voorgaande proeverijen blijkt zuur bier zoals oude Gueuze wat moeilijker te zijn, dat is echt even wennen, dat moet je leren drinken. In het voorjaar volgt er zeker en vast een volgend evenement. Ik denk dat er dam weer eens een echte Trappistenavond gaat komen. Oprichting van het bierproefgenootschap Anna behoort zeker tot de mogelijkheden. Wordt vervolgd.

3 weken geleden